Αρχική Επικαιρότητα Ένωσης Κεντρώων: Στη ΜΕΘ με κορονοϊό ο Βασίλης Λεβέντης

Ένωσης Κεντρώων: Στη ΜΕΘ με κορονοϊό ο Βασίλης Λεβέντης

1
Nick Paleologos / SOOC
Dodekanisos

Η Ένωσης Κεντρώων με επίσημη ανάρτησή της στο Facebook, γνωστοποίησε ότι ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Λεβέντης νοσεί από κορονοϊό. 

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ένωσης Κεντρώων

«Φίλες και φίλοι της Ένωσης Κεντρώων, σας ενημερώνουμε ότι ο πρόεδρος της καρδιάς μας ο Βασίλης Λεβέντης, νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε μονάδα εντατικής θεραπείας με επιπλοκές νόσησης από τον κορονοϊό SARS-COV2. Ας στείλουμε όλοι τις ευχές μας στο Βασίλη Λεβέντη για ταχεία ανάρρωση».

Διασωληνωμένος στην ΜΕΘ δίνει μάχη με τον κορονοϊό

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το «ΣΚΑΙ», ο Βασίλης Λεβέντης είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό εδώ και δέκα μέρες. Ωστόσο χθες (25/9) η υγεία του παρουσίασε επιδείνωση και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου μέσα σε δύο μόνο ώρες διασωληνώθηκε.

Όπως έγινε γνωστό, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δεν έχει εμβολιαστεί. Ενώ έχει και υποκείμενο νόσημα.

Την ίδια στιγμή, ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού, Γιώργος Μπουλμπασάκος, μιλώντας στο «MEGA» τόνισε ότι τα πράγματα για τον πολιτικό είναι δύσκολα. 

«Ο Βασίλης Λεβέντης δίνει μια μεγάλη, κρίσιμη μάχη. Ελπίζουμε να τα καταφέρει. Τα πράγματα όμως είναι αρκετά δύσκολα. Οι επόμενες 2-3 μέρες είναι δύσκολες. Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει γιατί είναι μαχητής. Δίνεται μάχη να σταθεροποιηθεί η πορεία του», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Δείτε το βίντεο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] ότι ο Βασίλης Λεβέντης εισήχθη στο νοσοκομείο στις 25 Σεπτεμβρίου και χρειάστηκε η άμεση διασωλήνωσή του. Είχε […]