Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Ενοχλημένος ο Μητσοτάκης από χυδαίο trending hastag με το όνομά του!

Ενοχλημένος ο Μητσοτάκης από χυδαίο trending hastag με το όνομά του!

1
Dodekanisos

Όπως ήταν αναμενόμενο το ενδιαφέρον των Ελλήνων μονοπωλούν οι πυρκαγιές που μαίνονται ανεξέλεγκτες από την αρχή του Αυγούστου. Μέσα όμως στο ΤΟΠ 5 των πιο δημοφιλών hastag στην Ελλάδα είναι και μία χυδαία αναφορά στον πρωθυπουργό, που αποτυπώνει και την αγανάκτηση που επικρατεί λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών.

Το συγκεκριμένο hastag το οποίο έχει ενοχλήσει σφόδρα την κυβέρνηση και προσωπικά τον ίδιο τον πρωθυπουργό αριθμεί ήδη πάνω από 36.600 αναφορές σε ποστ και αναρτήσεις στα social media.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Πρώτο Θέμα το Μαξίμου και ο πρωθυπουργός είναι τρομερά ενοχλημένοι με ένα hastag που βρίσκεται σχεδόν στην κορυφή του Ελληνικού ιντερνέτ με βάση το πόσο δημοφιλές είναι τις τελευταίες μέρες!

«Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τη χυδαία αντιπαράθεση στελεχών και των υπογείων του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν αποδοκιμάζονται από τον Τσίπρα και θέλουν νεκρούς για να πληγεί η κυβέρνηση. Έφθασαν μέχρι του σημείου να κάνουν hastag με χυδαίο περιεχόμενο κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη», σημειώνουν στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου για να συμπληρώσουν ότι «η κυβέρνηση θα δίνει τη μάχη δίπλα στους πολίτες, με συντονισμό και με ειλικρινή αποτύπωση των δεδομένων».

Μάλιστα δεν είναι και λίγα τα περιστατικά που η χυδαία φράση κατά του πρωθυπουργού βγαίνει στα live των καναλιών είτε από αγανακτισμένους πολίτες είτε από περαστικούς που φωνάζουν την φράση μόλις δουν τα τηλεοπτικά συνεργεία.

Η κυβέρνηση μην μπορώντας να παραδεχτεί την αγανάκτηση που πλέον είναι πασιφανής τόσο στο πεδίο των πυρκαγιών όσο και στο ίντερνετ ψάχνει να βρει τρόπους να την φορτώσει στο… φάντασμα του ΣΥΡΙΖΑ!

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά βίντεο στα παρακάτω link:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=7AMpUZVdMA4
  2. https://www.youtube.com/watch?v=HDbL_fq757g
  3. https://youtu.be/u_GwiSJpUVY?t=7
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Σεργιος
Σεργιος
2 years ago

#μητσοτακη_ξερειςεσυ