Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Εννιά γκολ στην Κέφαλο!

Εννιά γκολ στην Κέφαλο!

0
Dodekanisos

Η αποθέωση του επιθετικού ποδοσφαίρου στην Κέφαλο της Κω. Νικαγόρας και Απόλλωνας Καλυθιών έπαιξαν χωρίς σκοπιμότητες με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν άνετα με 7 – 2 και να παίρνουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο Απόλλωνας μπήκε δυνατά και από την αρχή έβαλε τις βάσεις για να πάρει τη νίκη. Στο 15’ άνοιξαν το σκορ με τον Μαθιό (10’), ενώ δέκα λεπτά αργότερα (στο 25’) πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον ίδιο ποδοσφαιριστή ο οποίος ευστόχησε σε χτύπημα πέναλτι (0 – 2). Στο 40’ ο Φλεβάρης έκανε το 0 – 3 ενώ στο 48’ ο Γεωργαιάδης και στο 52’ ο Γιορδαμνής έκαναν το 0 – 5. Ο Φούσκας στο 78’ και ο Πέρος στο 82’ μείωσαν σε 2 -5 αλλά ακολούθησαν άλλα δυο τέρματα για τους φιλοξενούμενους. Ένα με τον Γεωργιάδη στο 86’ και ένα με τον Γιορδαμνή στο 90’.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δημαράκης (Αλέκος, Πατσιαούρας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΝΙΚΑΓΟΡΑΣ: Πέρος, Μπίλλης Μ. (52’ Κουζούκας), Μπίλλης Ι., Ατσαλάκης, Διακογιάννης Λ., Παπαβασιλείου (28’ Δρόσος), Στρατής (62’ Πέρος Β.), Κοκκαλάκης, Ζερβός Ν. (59’ Σεβαστάκης), Φούσκας, Μπίλλλης Γ.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Ροδίτης (59’ Χατζηνικόλας), Σαχίνης, Κατσαμάκης (46’ Σαββούλης Α.), Μπάρδης (54’ Πέπα), Γεωργιάδης, Σαββούλης Τ., Διακουράκης, Φλεβάρης, Γιορδαμνής, Μαθιός (50’ Παλάζης), Κίτσος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments