Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Ενίσχυση και με Σταύρο Κωνσταντινίδη για τους Πάνθηρες

Ενίσχυση και με Σταύρο Κωνσταντινίδη για τους Πάνθηρες

0
Ο Σταύρος Κωνσταντινίδης με τον πρόεδρο των Πανθήρων Κωνσταντίνου Διάκου
Dodekanisos

Άλλος ένας νεαρός παίκτης στους Πάνθηρες. Πρόκειται για τον Σταύρο Κωνσταντινίδη. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος, αναφέρονται τα εξής: “Γεννημένος στις 31 Ιανουαρίου του 2002, προστίθεται και αυτός στο δυναμικό μας δίνοντας άλλη μια λύση στον προπονητή Σταμάτη Κουρδουνάκη. Ξεκίνησε να αγωνίζεται από τις Ακαδημίες του ΑΕΡΑ και στη συνέχεια προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα στην οποία αγωνίστηκε για δυο χρόνια. Ακολούθησαν η Κ19 του Ιάλυσου και ο Εθνικός Αρχίπολης.

Ο Κωνσταντινίδης σε δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση και του τυπικού μέρους της μεταγραφής του, είπε τα εξής:

«Νιώθω πολύ ωραία που θα αγωνιστώ σε μια νεανική ομάδα η οποία δουλεύει πολύ καλά και οργανωμένα. Είμαι βέβαιος ότι θα τα πάμε πολύ καλά στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας. Θα προσπαθήσω και εγώ να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο. Με προσέλκυσε πολύ το project των Πανθήρων και η φιλοσοφία του να δουλεύει με νεαρούς».

Από την δική του πλευρά, ο πρόεδρος του συλλόγου Κωνσταντίνος Διάκου καλωσόρισε τον παίκτη λέγοντας:

«Εύχομαι ότι καλύτερο για τον Σταύρο Κωνσταντινίδη και πιστεύω ακράδαντα ότι και αυτός θα προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στην ομάδα μας. Οι πληροφορίες μας λένε ότι πρόκειται για ένα παιδί που σίγουρα θα προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο και πάνω απ’ όλα υγεία».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments