Αρχική Videos “Ένιωσα σαν …πρόβατο απέναντι σε 20 λύκους!”

“Ένιωσα σαν …πρόβατο απέναντι σε 20 λύκους!”

0

«Δεν είμαι αντιεμβολιαστής, ούτε ήμουν ποτέ. Είμαι υπέρ της ελεύθερης επιλογής», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Novak Djokovic σε συνέντευξη του που δημοσιεύτηκε στην Ιταλική Sportmediaset. Ο ίδιος άνοιξε την καρδιά του για όσα έγιναν τα προηγούμενα χρόνια ενώ αναφέρθηκε και στην κράτηση του στην Αυστραλία για μερικές ημέρες μέχρι την απέλαση του από τη χώρα:

«Πώς ήταν το μέρος που με κρατούσαν; Μια φυλακή. Δεν μπορούσα να ανοίξω το παράθυρο. Έμεινα λιγότερο από μια εβδομάδα, αλλά βρήκα νέους, πρόσφυγες πολέμου, που ήταν εκεί για πολύ καιρό. Η περίπτωσή μου χρησίμευσε για να τους ρίξει φως, σχεδόν όλοι έχουν απελευθερωθεί και αυτό με παρηγορεί. Ένας νεαρός Σύριος ήταν εκεί για εννέα χρόνια – υπογράμμισε – Τώρα είναι στην Αμερική, όταν επιστρέψω αυτό το καλοκαίρι θέλω να τον ξαναβρώ και να τον προσκαλέσω να με δει στο US Open, νιώθω επίσης συνδεδεμένος μαζί του».

«Μπήκα στην Αυστραλία με τα απαραίτητα και σωστά έγγραφα. Είχα κορωνοϊό και θεραπεύτηκε. Ακολούθησα τους κανόνες και δεν έβαλα σε κίνδυνο κανέναν. Ωστόσο, ξαφνικά έγινα μια πολιτική υπόθεση, μια υπόθεση που απειλούσε τον κόσμο. Το σύστημα, μέρος του οποίου είναι τα μέσα ενημέρωσης, απαιτούσε έναν στόχο που ήταν αντίθετος με το mainstream. Και έγινα αυτό. Μου έδωσαν μια ετικέτα, ένα εντελώς ψεύτικο πράγμα, του αντιελβολιαστή, που με αρρωσταίνει ακόμα. Βρέθηκα μόνος και ένιωσα σαν πρόβατο που περιβάλλεται από 20 λύκους».

Ο ίδιος τόνισε το ξέρχασε γρήγορα και πήγε ξανά στην Αυστραλία κερδίζοντας το τρόπαιο. Ωστόσο δηλώνει απογοητευμένος από τα ΜΜΕ και πολλούς συναδέλφους του καθώς όπως είπε «πολλοί από αυτούς γύρισαν το κεφάλι τους».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments