Ενημέρωση για την κάρτα φιλάθλου

0
phpThumb generated thumbnailjpg 2

Πληροφορίες για την έκδοση της Κάρτας φιλάθλου έδωσε ο Κολοσσός με σχετική ανακοίνωση.Αναλυτικά:
Λιγότερο από ένας μήνας απομένει για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, όμως θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στη διάθεση των εισιτηρίων σε σχέση με άλλες χρονιές και έτσι η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ενημερώνει τους φιλάθλους της πως:

Από τη φετινή σεζόν όλες οι ΚΑΕ είναι υποχρεωμένες να θέσουν σε εφαρμογή τις διατάξεις του νέου Αθλητικού νόμου, όπου μεταξύ άλλων προβλέπεται η έκδοση της Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου, την οποία θα πρέπει να προμηθευτούν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ όλοι οι φίλαθλοι, προκειμένου να έχουν πρόσβαση στα γήπεδα.

Επίσης, την Εθνική Κάρτα Φιλάθλου υποχρεούνται να εκδώσουν και όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2016/17.

Η έκδοση εισιτηρίου τη φετινή σεζόν θα πραγματοποιείται ΜΟΝΟ με την επίδειξη της Κάρτας Φιλάθλου στο γκισέ ή με την εισαγωγή του εννιαψήφιου αριθμού της κάρτας φιλάθλου, όταν το εισιτήριο εκδίδεται μέσω internet.

Υπενθυμίζεται ότι με αφετηρία τους αγώνες της 1ης αγωνιστικής δεν θα επιτρέπεται στην ομάδα μας να εκδίδει εισιτήρια στους φιλάθλους εάν εκείνοι δεν έχουν Κάρτα Φιλάθλου (υποχρέωση που αφορά και τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας). Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο οι αστυνομικές δυνάμεις να μην επιτρέψουν την είσοδο όσων φιλάθλων δεν φέρουν την Κάρτα Φιλάθλου.

Για τα παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών, εκδίδεται υποχρεωτικά κάρτα φιλάθλου την οποία υπογράφει ο γονέας που έχει την επιμέλεια του παιδιού και αναγράφεται το ΑΜΚΑ του παιδιού.

Συνεπώς, για την αγορά εισιτήριου στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ΚΑΕ με το Ρέθυμνο Cretan Kings, στις 8/10, όλοι οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί την Κάρτα Φιλάθλου.

Προτείνουμε να ενεργήσετε άμεσα για την έκδοσή της, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία και καθυστέρηση την ημέρα του αγώνα, καθώς η έκδοση της Κάρτας Φιλάθλου, δεν θα είναι εφικτή την ίδια ημέρα.

Για την έκδοση της Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου, χρειάζεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να προσκομίσετε:

1.ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ Ή ΑΔΕΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ.
2. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ
3. ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ (ΑΜΚΑ).

Σημειώνεται πως το αντίτιμο για την έκδοση της Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου είναι 2 ευρώ και αυτή έχει ισχύ για δύο χρόνια.

Η έκδοσή της αλλά και οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την Κάρτα Φιλάθλου, πραγματοποιείται από τα γραφεία της ΚΑΕ Κολοσσός Η Hotels (Πλατεία Βρούχου 1, 2241022261 – Δευτέρα – Παρασκευή 10.00 – 15.00).

Επίσης, μπορείτε να συμπληρώνετε την αίτηση, στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΑΟ Κολοσσός ( ανοικτά γήπεδα μπάσκετ Βύρωνος- τηλ: 2241022265) Δευτέρα – Παρασκευή 17:00 – 21:00.

Ζητάμε εκ των προτέρων την κατανόηση των φιλάθλων μας σε όσες πιθανές δυσκολίες ήθελε προκύψουν και την συνεργασία τους ώστε να εφαρμοστεί ο νόμος.