Αρχική Εφηβικό Ενημέρωση από το ΑΣ Αρένα

Ενημέρωση από το ΑΣ Αρένα

0
Dodekanisos

Το Δ.Σ του Α.Σ. ΑΡΕΝΑ πιστό στην εξαγγελία του που αφορά στη μηνιαία επικοινωνία με τους γονείς των παιδιών της Ακαδημίας και το ευρύτερο αθλητικό κοινό της τοπικής κοινωνίας, επισημαίνει τα παρακάτω:
“1. Τα πρωταθλήματα των ηλικιών Κ-12, Κ-14, Κ16 ξεκίνησαν και ανεξαρτήτου αποτελεσμάτων είμαστε χαρούμενοι, γιατί είναι χαρούμενα τα παιδιά μας. Η προσπάθεια το «παίζω μπάλα» να εξελιχθεί σε «μαθαίνω ποδόσφαιρο», συνεχίζεται. Οφείλουμε να ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στον ποδοσφαιριστή ΜΟΥΣΤΑΦΑΪ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟ, της Κ-14 του ΦΟΙΒΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ που τραυματίσθηκε στον μεταξύ μας αγώνα στην έναρξη του πρωταθλήματος.
2. Η Ακαδημία μας ξεκίνησε μία καινούργια δράση με τα τμήματα Κ-12 και Κ-14, τα οποία παρακολούθησαν τον ποδοσφαιρικού αγώνα ΙΑΛΥΣΣΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ στο Οικονομίδειο Δημοτικό Γήπεδο (31 Οκτ 19) που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι μικροί μας ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να έρθουν στην θέση της εξέδρας, να δουν – συγκρίνουν τις ενέργειες στον αγωνιστικό χώρο και να έρθουν σε επαφή με κάποιες έννοιες ποδοσφαιρικών συστημάτων, όσα μπόρεσαν να καταλάβουν. Είδαν αυτά που δεν μπορούν να δουν, μέσα από τον αγωνιστικό χώρο. Θα υπάρχει και συνέχεια.
3. Αποφασίσθηκε η ανανέωση του συνόλου του αθλητικού μας υλικού (εμφανίσεις αγώνων – προπονήσεων και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ) για όλα τα τμήματα της Ακαδημίας μας, με την ευγενή συμμετοχή καταστημάτων – εταιρειών, τους οποίους ευχαριστούμε δημόσια (αναγραφή με αλφαβητική σειρά):
-κ. Γιωργά Γιάννη Αρτοπινελιές Πρατήριο Άρτου & S/M Proton
-κ. Δερμιτζόγλου Σάββας RODOS MARINE ENERGY Μπαταρίες BOSCH – Λιπαντικά TEXACO
-κ. Κυργιαφίνη Γιάννη Καφέ Ζα Αντιπρόσωπος Καφέ Julius Meinl
-κ. Κυριακούλη Μανώλη Κάβα Κυριακούλη Νερό Μύλος Αντιπρόσωπος Καφέ LAVAZZA
-κ. Κάππος Στάθης Rodos Glass Triplex – Ενεργειακά τζάμια – Κρύσταλλα – Καθρέπτες – Plexi Glass
-κ. Λινάρδο Στέφανο Γυμναστήριο ΑΤΛΑΣ Specific Training
-κ. Σελλαβτζή Κοσμά Μοτο Κοσμάς Αντιπροσωπείες SYM-BENELLI-KEEWAY & DAYTONA
-κ. Χατζαντώνη Αντώνη Συνεργείο Αυτοκινήτων Αναπαλαιώσεις-Επισκευές-Έλεγχος ΚΤΕΟ
4. Προγραμματίσθηκε και θα ξεκινήσει το 1ο 10ήμερο του Νοεμβρίου το τουρνουά μη ενεργών ποδοσφαιριστών με τη συμμετοχή 17 ομάδων (γήπεδο 8Χ8).
5. Συγχαρητήρια στον ποδοσφαιριστή μας της Κ-12 ΓΚΙΝΤΑΝΗ ΗΛΙΑ για τις σχολικές επιδόσεις του στο μάθημα των Μαθηματικών και τη βράβευσή του από το παράρτημα Δωδεκανήσου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.
6. Σχεδιάσθηκε, με νέα μορφή και βρίσκεται σε στάδιο ολοκλήρωσης το ημερολόγιο του 2020.
7. Τέλος ξεκινά η δράση της μηνιαίας συγκέντρωσης των γονέων με τους προπονητές ανά ηλικιακό τμήμα, όπως παρακάτω:
-Κ-10 / Κ-12 Τρίτη, 06 Νοε 19 17:30
-Κ-14 / Κ-16 Πέμπτη, 08 Νοε 19 18:30
-Κ-6/Κ-8 Τετάρτη, 13 Νοε 19 17:30
Παρακαλούνται όλοι οι γονείς το δυνατόν να παρευρεθούν και να στηρίξουν τη δραστηριότητα.
8. Ευχαριστούμε και συνεχίζουμε”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments