Αρχική Videos “Ενημερωμένος”, αυτός που κάνει το εμβόλιο κάθε εννέα μήνες, λέει ο Καναδός...

“Ενημερωμένος”, αυτός που κάνει το εμβόλιο κάθε εννέα μήνες, λέει ο Καναδός Υπουργός Υγείας

0

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να επανέλθουν το Φθινόπωρο οι εντολές για υποχρεωτικό εμβολιασμό άφησε με δηλώσεις του ο Υπουργός Υγείας του Καναδά Jean-Yves Duclos. Ο ίδιος πρόσθεσε πως για να είναι …ενημερωμένος κάποιος θα πρέπει να κάνει εμβόλιο κάθε εννέα μήνες.

Οι Καναδοί πιθανότατα θα πρέπει να λαμβάνουν ένα αναμνηστικό εμβόλιο του COVID-19 κάθε εννέα μήνες για να παραμένουν «ενημερωμένοι», σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας Jean-Yves Duclos, ο οποίος είπε στους δημοσιογράφους ότι ο όρος «πλήρως εμβολιασμένος» δεν έχει νόημα τώρα.

«Οι εννέα μήνες είναι πολύ ξεκάθαροι και θα βοηθήσουν τους ανθρώπους να καταλάβουν γιατί η «ενημέρωση» είναι ο σωστός τρόπος να σκεφτούν τώρα τον εμβολιασμό, είπε. Το πλήρως εμβολιασμένος δεν έχει νόημα τώρα. Είναι μια ενημέρωση. Είμαι λοιπόν ενημερωμένος για τα εμβόλια μου; Έχω κάνει εμβόλιο τους τελευταίους εννέα μήνες;»

Σύμφωνα με την Toronto Sun, όταν ο Duclos ρωτήθηκε εάν θα υπήρχε επαναφορά της εντολής εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού το φθινόπωρο, απάντησε: «Πρέπει να συνεχίσουμε να πολεμάμε τον ιο. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο φθινόπωρο και αυτό σημαίνει ενημερωμένος εμβολιασμός, ο οποίος βασίζεται στη λήψη του εμβολίου κάθε εννέα μήνες», πρόσθεσε .

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments