Αρχική Uncategorized Ένεση ηθικού

Ένεση ηθικού

0
pastore
Dodekanisos

Στο Champions League στρέφεται ως επί το πλείστον η προσοχή των ποδοσφαιρόφιλων απόψε, όμως εμάς μας συγκινούν περισσότερο στοιχηματικά τα παιχνίδια στην Αγγλία. Θα κρατήσουμε λοιπόν για τις βασικές μας επιλογές ένα μόνο παιχνίδι από τo Champions League και δύο από την Αγγλία.

Champions League: Ένεση ηθικού

Μόνο νίκη θέλει η Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Πόρτο, όχι μόνο για να κατακτήσει την πρώτη θέση του ομίλου, αλλά και για να αποκτήσει μία ένεση ηθικού μετά από την ήττα του Σαββάτου από τη Νις. Ελπίζουμε οι Παριζιάνοι να βρεθούν στη μέρα τους και πάμε με τον άσο

Ανδρέας ο Bomber: Για την έκπληξη η Γουίκομ

Η Γουίκομ απόψε θα παραταχθεί με ανεβασμένο ηθικό και θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη κόντρα στη Γέοβιλ. Έχει ξεπεράσει ήδη το εμπόδιο της ανώτερης Πόρτσμουθ στον προηγούμενο γύρο και θα άξιζε λοιπόν το ποντάρισμα στο διπλό, σε απόδοση αουτσάιντερ.

TO BET3.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΓΕΟΒΙΛ – ΓΟΥΙΚΟΜ 2

Το Στήριγμα της Ημέρας: Για την αλλαγή προπονητή

Η Ντάρτφορντ έχει δύο συνεχόμενες νίκες εκτός έδρας. Γιατί να μην πάει και για μια τρίτη; Ο προπονητής της Νανίτον, Κέβιν Ουίλκιν είναι υπ’ ατμόν. Είναι πιθανό να απομακρυνθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, πόσο μάλλον αν συνεχίσει με ήττα.

TO BET3.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΝΑΝΙΤΟΝ – ΝΤΑΡΤΦΟΡΝΤ 2

Μπείτε στο παιχνίδι του ασιατικού στοιχήματος και της πτώσεως αποδόσεων που «δείχνει» σημεία για ταμείο. Διαβάστε Asian King.ΜΟΝΟ στο bet3.GR

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments