Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ενδιαφέρον για Μαθιό από την Κρήτη

Ενδιαφέρον για Μαθιό από την Κρήτη

0
Dodekanisos

Μπορεί ο Παναγιώτης Μαθιός να έχει συμφωνήσει να αγωνιστεί την νέα περίοδο με τα χρώματα του Απόλλωνα Καλυθιών, κάποιοι όμως στην Κρήτη τον σκέφτονται και θα ήθελαν να τον έχουν στην ομάδα τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μπήκε στο στόχαστρο του Ερμή Ζωνιανών και άνθρωποι των Κρητικών πήραν τις πληροφορίες που ήθελαν για τον πρώην παίκτη του Ιάλυσου και του Διαγόρα.

Πάντως ο άνθρωπος που ρωτήθηκε στο νησί μας από τους Κρητικούς, έδωσε πολύ καλές πληροφορίες για τον Μαθιό, ωστόσο με τον ίδιο τον παίκτη η διοίκηση του Ερμή δεν έχει έρθει ακόμη σε επαφή μαζί του.

Σίγουρα μια τέτοια προσέγγιση έχει θετικό πρόσημο αλλά πρέπει να υπάρξει και ανάλογη επίσημη πρόταση που θα έκανε τον Παναγιώτη Μαθιό να αλλάξει γνώμη και να μετακομίσει στην Κρήτη.

Μια τέτοια απόφαση είναι πάρα πολύ δύσκολη  για έναν ποδοσφαιριστή, που ήδη έχει συμφωνήσει με τους Απολλωνιστές, διότι παράλληλα πρέπει να αλλάξει πάρα πολλά από όσα έχει προγραμματίσει για την νέα χρονιά και να κάνει τώρα αυτό το εγχείρημα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments