Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ένας βαθμός μακριά από τον τίτλο!

Ένας βαθμός μακριά από τον τίτλο!

0
katavia2016
Dodekanisos

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι του Α’ ομίλου της Β’ κατηγορίας με αντιπάλους τον Διγενή Κοσκινού και την ΑΕ Κατταβιάς. Αυτό το αποτέλεσμα φυσικά βολεύει τους Κατταβενούς που πλέον βρίσκονται ενάμιση βήμα από την κατάκτηση της πρώτης θέσης καθώς χρειάζονται μόλις ένα βαθμό στα δύο επόμενα ματς, με την προϋπόθεση πάντα ότι ο Διγενής θα πετύχει δύο νίκες, έτσι ώστε να πανηγυρίσουν την πρωτιά και την επάνοδο στην Α’ κατηγορία. Στα καθαρά αγωνιστικά ο Διγενής γνωρίζοντας ότι μόνο με νίκη θα είχε αυξήσει λίγο περισσότερο τις πιθανότητες του για να πετύχει το «θαύμα» να ξεπεράσει βαθμολογικά την Κατταβιά μέχρι τέλους, τα έδωσε όλα ώστε να καταφέρει να κερδίσει το ματς. Μάλιστα στο 13’ οι Κοσκινιάτες ζήτησαν πέναλτι σε πέσιμο του Τζουανάκη στην περιοχή που όμως δεν δόθηκε. Στο 19’ ο Μαίλης εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Νικολέττος με υπερένταση έδιωξε την μπάλα ενώ θετικά ο τερματοφύλακας του Διγενή αντέδρασε και σε ένα φάουλ του Κουλιμπαλί από στο 42’.

Στο 52’ ο Τζουανάκης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και σούταρε με τον Παπάβεργή να πέφτει στην αριστερή γωνία του και να αποκρούει εντυπωσιακά. Το γκολ για τους «κιτρινόμαυρους» ήρθε στο 60’ όταν ο Δράκος στόπαρε την μπάλα στην περιοχή, την γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον Μήτρου και αυτός με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα του Νικολέττου (0-1).

Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Διγενής πίεσε ψηλά την Κατταβιά που γύρισε. Τελικά στο 88’ ο Τριπολίτης που σκόραρε μετά από αρκετές αγωνιστικές με κοντινό πλασέ ύστερα από ασίστ του Κατωτικίδη. Να σημειωθεί ότι η Κατταβιά έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 85’ μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ντούπη.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Δουλγέρης, Μαυρουδής και Σταυρούλιας.

*Η ΑΕ Κατταβιάς ευχαριστεί τη διεύθυνση του Gallery Café για ευγενική προσφορά της στους παίκτες της ομάδας που μαζεύτηκαν πριν το ντέρμπι στη συγκεκριμένη καφετέρια.

ΔΙΓΕΝΗΣ: Νικολέττος, Μοσκιού (80’ Κατσούλης), Κώτης, Ζαχαρίας, Παπασταμάτης, Μάνο(65’ Τριπολίτης), Αμπελάς (72’ Κατωτικίδης), Καρπαθάκης, Πλαγγέντης, Τζουανάκης, Διακάκης
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Παπαβεργής, Κουμπιάδης, Ανανιάδης, Στεφανάκης, Σαλαμαστράκης, Μαίλης, Μαριεττάκης (92’ Τσίρκος), Δράκος, Κουλιμπαλί, Μήτρου (75’ Ντούπης), Νασόπουλος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments