Αρχική Videos Ένας στους τρεις Αμερικανούς δεν έχει κάνει εμβόλιο για τον κορωνοϊό

Ένας στους τρεις Αμερικανούς δεν έχει κάνει εμβόλιο για τον κορωνοϊό

0
Dodekanisos

Περίπου το ένα τρίτο των Αμερικανών δήλωσαν ότι δεν έχουν κάνει εμβόλιο για τον κορωνοϊό, σύμφωνα με μια νέα δημοσκόπηση από το Economist/YouGov που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Περίπου το 31 τοις εκατό είπε ότι δεν το έχει κάνει. Από αυτό το ποσοστό, περίπου το 61 τοις εκατό είπε ότι δεν σχεδιάζει ποτέ να κάνει κανένα από τα εμβόλια για τον κορωνοϊό. Το 20 τοις εκατό απάντησε ότι «μπορεί» να το κάνε στο μέλλον.


Το 40 τοις εκατό των ανεξάρτητων, το 36 τοις εκατό των Ρεπουμπλικανών και το 14 τοις εκατό των Δημοκρατικών δήλωσαν ότι δεν είχαν λάβει δόση εμβολίου, σύμφωνα με την έρευνα. Μόλις το 8% των ανθρώπων που ψήφισαν τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν το 2020 δεν έχουν εμβολιαστεί σε αντίθεση με αυτούς που ψήφισαν τον Τραμπ που ανέρχονται στο 43%.

Στην έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε μεταξύ 15 και 18 Ιανουαρίου, συμμετείχαν περίπου 1.500 Αμερικανοί πολίτες και δίνει περιθώριο σφάλματος συν ή πλην 2,8 ποσοστιαίες μονάδες. Η έρευνα έρχεται αφού το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε κατά πλειοψηφία 6-3 στις 13 Ιανουαρίου ότι η Υπηρεσία Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία (OSHA) δεν έχει την εξουσία να εκδώσει εντολή εμβολίου ή διενέργειας τεστ, η οποία επρόκειτο να εφαρμοστεί σε επιχειρήσεις με 100 ή περισσότερους υπαλλήλους.

Όλη η έρευνα στο ακόλουθο link:

https://docs.cdn.yougov.com/ltqi9v1qet/econTabReport.pdf

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments