Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ένας Ροδίτης διαπρέπει στο Ηράκλειο!

Ένας Ροδίτης διαπρέπει στο Ηράκλειο!

0
Dodekanisos


Ένας Ροδίτης διαπρέπει στα γήπεδα του Ηρακλείου! Πρόκειται για το Νίκο Μεμοτσέλα, πρώην ποδοσφαιριστή του Κλεάνθη που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην Κρήτη και αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία στο τοπικό πρωτάθλημα ενώ από φέτος θα παίξει στη Γ’ Εθνική με τα χρώματα του Πόρου.  Ο πολύ καλός φίλος και συνάδελφος από την Κρήτη Τάσος Βαρδάκης, μας απέστειλε το ρεπορτάζ και τον ευχαριστούμε θερμά:

“Ο Α.Ο. Πόρος καλωσορίζει στην οικογένειά του τον Νίκο Μεμοτσέλα ο οποίος θ’ αποτελεί μέλος της ομάδας μας τη νέα περίοδο στη Γ’ Εθνική. Ο 23χρονος επιθετικός που αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή μας Λεωνίδα Τιτομιχελάκη με τον οποίο συνεργάστηκε για τρία χρόνια στον Ανθεστίωνα.

Ποιος είναι
Ο Νίκος Μεμοτσέλα που κατάγεται από τη Ρόδο ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 6 ετών στον Κλεάνθη Παραδεισίου. Στα 15 του από μέλος του εφηβικού τμήματος έγινε μέλος της ανδρικής ομάδας και μετά από 12 συνολικά χρόνια στον Κλεάνθη Παραδεισίου, μετακόμισε από τη Ρόδο στην Κρήτη για σπουδές. Η μετακόμισή του στο Ηράκλειο συνοδεύτηκε με τη μεταγραφή του στον Ανθεστίωνα τη φανέλα του οποίου φόρεσε για μια πενταετία, πριν συμφωνήσει με την ομάδα μας”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments