Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Ένας …γίγαντας στον Ιάλυσο!

Ένας …γίγαντας στον Ιάλυσο!

2
portelanos ialisos
Dodekanisos

Ο ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Πορτελάνου Ανδρέα του Βασιλείου και της Χρυσάνθης στο Εφηβικό  του τμήμα  από την ομάδα του ΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ. Ο νεαρός ταλαντούχος αθλητής είναι 17 ετών με ύψος 2μ. και αγωνίζεται στη θέση 3-4. Το διοικητικό συμβουλίου του  εύχεται καλή επιτυχία και  ευχαριστεί τους γονείς του καθώς και την διοίκηση του ΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
και που να κρυφτεις
και που να κρυφτεις
10 years ago

Νεα ηθη και εθιμα στο Ροδιακο τοπικο μπασκετ “υποδομων”.
Ειναι δυνατον να γινονται μεταγραφες εναντι χρηματικης αμοιβης στις κατηγοριες μικρων παιδιων? Ειναι τοσο σφοδρη η επιθυμια του Ιαλυσου να νικησει εστω και μια φορα τα τελευταια 10 χρονια τον Διαγορα που εβαλε βαθια το χερι στην τσεπη ο πρωην εφορος του Διαγορα που εκδιωχθηκε και αποζηταει εκδικηση νικωντας την πρωην ομαδα του !!
Πληροφοριες αναφερουν οτι επεται και αλλη τετοια μετταγραφη !! Τελικα ο αρρωστος εγωισμος ζει και βασιλευει !
Αφου εχει λεφτα για ξοδεμα γιατι δεν τα ξοδεψε οταν ηταν στον Διαγορα και τον εστειλε στο τοπικο απο την Β εθνικη ??

ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ .
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΤΕ.ΕΟΚ απο τον πρωην Διαγοριτη !!
ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΙΑΛΥΣΙΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ??

Αμπαλος
Αμπαλος
10 years ago

Νομίζω ότι γίνετε σε όλο τον κόσμο αυτό ..να δίνεις λεφτά και σε υποδομές ..στην Αμερική δεν δίνουν λεφτά ..ανταλλάσσουν με αυγά και αγελάδες ..ένα απλό παράδειγμα ..μην πεις άλλο η Αμερική ..και εκεί υποδομές έχει . Αλλά εδώ συνηθησατε το τζάμπα και τα κονδύλια του δημοσίου …όλοι πρόεδροι των ομάδων με λεφτά των δήμων ..για τον συγκεκριμένο κύριο που βάζει τα λεφτα , καλά κάνει ..και πόσο μάλλον όταν ήταν και στον Διαγορα . Εκεί να δεις τι έβαζε ..αλλά απαρτιζόταν με τζαμπατζιδες..όταν βάζει 10 δρχ και όλο το συμβούλιο έβαζε 1 δρχ και εσύ θα καθοσουνα..είμαι σίγουρος …….δεν τα ξέρεις καλά φίλε μου