Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ένας ΑΕΡΑ γεμάτος ψυχή!

Ένας ΑΕΡΑ γεμάτος ψυχή!

0
Dodekanisos

Αν και με δέκα παίκτες από το 3’ (λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Καστανάκη που έκανε φάουλ εκτός περιοχής σε προφανή θέση του αντιπάλου για γκολ), ο ΑΕΡΑ κατάφερε να κερδίσει με 3 – 2 την Δόξα Καρδάμαινας και να πανηγυρίσει το δεύτερο φετινό του «τρίποντο». Οι γηπεδούχοι παρά το ότι δέχθηκαν το σοκ της αποβολής πάρα πολύ νωρίς, ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλο το πρώτο ημίχρονο (με εξαίρεση ίσως τα τελευταία λεπτά). Δεν είναι τυχαίο το ότι μέχρι το 30’ είχαν πετύχει ήδη τα πρώτα δυο τους γκολ και απέκτησαν το προβάδισμα. Η Δόξα ευτύχησε να μειώσει το σκορ πριν τελειώσει το ημίχρονο και αυτό ήταν κάτι που της έδωσε φτερά στην επανάληψη. Έτσι η Κωακή ομάδα μπόρεσε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 50’. Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι είχαν την καλή ψυχολογία με το μέρος τους, ωστόσο κόντρα στη ροή του αγώνα οι παίκτες του Βαγγέλη Χοσάδα πέτυχαν το 3 – 2 το οποίο κράτησαν ως το τέλος παίρνοντας έτσι τους βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε στο 15’ ο Λυριστής με ωραία εκτέλεση κόρνερ και στο 29’ ο Φιλιππάκος από κοντά έκανε το 2 – 0. Στο 41’ ο Χατζησεβαστός μείωσε σε 2 – 1 και στο 49’ ο Χατζηαντωνίου ισοφάρισε σε 2 – 2. Το τελικό 3 – 2 πέτυχε στο 60’ ο Γκινής με προβολή.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δουλγέρης (Σταυρούλιας, Αυγενικού)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
Α.Ε.Ρ.Α: Καστανάκης, Γιαννακάκης, Πλύγκος (74’ Καντής), Λαδάς (60’ Παπαοικονόμου), Τάχος, Γαργάλης, Στεφανής, Γκινής, Λυριστής (92’ Αμπαζάι), Φιλιππάκος, Ροκάι (3’ Κοντογεωργάκης)
ΔΟΞΑ: Χατζηγιακουμής, Χατζηπαναγιώτης, Κόμπος, Μποϊλής, Χατζησεβαστός Σ. (75’ Μυξολούφης), Πης Β., Χατζηαντωνίου, Καράλιαμης (76’ Αρκούδας), Ατσαλάκης (87’ Πόγιας), Πης Γ., Μαύρος (72’ Τσέλα)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments