Ένα ξεχωριστό βράδυ για τον ΑΣ Ρόδος

0

Ένα ξεχωριστό και υπέροχο βράδυ Τετάρτης πέρασαν οι παράγοντες της διοίκησης, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και οι ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Ρόδος, στον πάντα φιλόξενο χώρο του εστιατορίου «Μιμάκος».  Αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά την αγάπη του για τον αθλητισμό και τον Α.Σ. Ρόδος, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Παπαγεωργίου συνέχισε την παράδοση, που τον θέλει να παραθέτει δείπνο στην ομάδα λίγες μέρες πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της.

Το εξαιρετικό φαγητό του «Μιμάκου», η άψογη εξυπηρέτηση, το ζεστό χαμόγελο του προσωπικού και ο όμορφος χώρος ενθουσίασαν τους πάντες και τους γέμισαν με θετική ενέργεια, δίνοντάς τους την ευκαιρία να συσφίξουν ακόμα περισσότερο τις σχέσεις τους και να αισθανθούν μέλη μίας μεγάλης και αγαπημένης οικογένειας.

Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος ευχαριστεί από καρδιάς το Δημήτρη Παπαγεωργίου, το γιο του Κωνσταντίνο, που ανέλαβε το ρόλο του οικοδεσπότη, καθώς και το προσωπικό του «Μιμάκου» τόσο για την υπέροχη βραδιά, όσο και για τη διαχρονική προσφορά τους στο σύλλογο. Ο Θεός να τους έχει καλά!

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

Συνδεθείτε με username ή email