Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ένα …βουνό προβλήματα

Ένα …βουνό προβλήματα

0
diagoras_agrotikow_perioxi
Dodekanisos
Πολλά προβλήματα έχει και πάλι να λύσει ο Πέτρος Ρουτζιέρης, εν όψει του αγώνα της Κυριακής στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, που φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολος. Ο Κυριακάτικος αντίπαλος του Διαγόρα, θέλει με νίκη να πανηγυρίσει την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα και να γιορτάσει με τον κόσμο του την επιστροφή στην μεγαλύτερη των κατηγοριών.
Η 33η αγωνιστική από την άλλη πλευρά, δεν βρίσκει τον γηραιό της πόλης μας σε καλή κατάσταση. Οι κυανέρυθροι όμως σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκονται  είναι αποφασισμένοι να παλέψουν και ει δυνατόν να «χαλάσουν το πάρτυ στους γηπεδούχους»,  στους οποίους στον α΄γυρο είχαν κόψει την φόρα. Αυτό θέλουν να κάνουν και τώρα.
Ο κώουτς της ομάδας του Διαγόρα γύμνασε και σήμερα (Τετάρτη) τους παίκτες του ρίχνοντας το βάρος της προετοιμασίας στην τακτική, την οποία δύσκολα θα εφαρμόσει έτσι όπως εκείνος νομίζει, καθώς έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα.
-Αρχικά εκτός ομάδας είναι φυσικά οι Χοσέ Ρέγιες και Νεμάγια Ζλάτκοβιτς, οι οποίοι εδώ και μια βδομάδα αποχώρησαν από την ομάδα, καταθέτοντας μάλιστα προσφυγή, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο, να κατοχυρώσουν τα οφειλόμενα σε αυτούς από τον Διαγόρα.
-Εκτός αγώνα έμεινε και ο Χάρης Ταμπάσης, ο οποίος έχει την κάκωση στον έσω πλάγιο από το παιχνίδι  με τον Ιωνικό και συνεπώς αποκλείσθηκε χθες τελείως η συμμετοχή του από τον αγώνα της Κυριακής. Κατά συνέπεια εκείνος που γυρίζει κάτω από τα γκολπόστ είναι ο Άγγελος Χειμωνέττος, ενώ στην αποστολή θα συμμετάσχει και ο Γιώργος Τύρελης. 
-Σήμερα (Τετάρτη) επίσης προέκυψε και πρόβλημα με τον Νίκο Πλάτανο. Ο κυανέρυθρος ποδοσφαιριστής την ώρα που σκοράρει στην Νίκαια, δέχεται κλωτσιά από τον Θεοδωρόπουλο τον γκολκίπερ του Ιωνικού. Ο Πλάτανος αισθανόταν και χθες ενοχλήσεις και δεν προπονήθηκε. Επισκέφθηκε όμως τον γιατρό της ομάδας τον κ. Άντερσεν ο οποίος του τόνισε, πώς είναι πολύ πιθανόν να έχει κληρονομήσει από αυτό το γκολ ένα μικρό ράγισμα . Ο Πλάτανος θα κάνει αξονική, αλλά η συμμετοχή του στο μάτς του Αγρινίου πρέπει να αποκλεισθεί.
-Στην ομάδα επιπρόσθετα πρέπει να σημειωθεί πώς επανέρχεται ο Σταύρος Πεταυράκης, ο οποίος δεν είχε ταξιδέψει στην Αθήνα για τον αγώνα με τον Ιωνικό λόγω ίωσης. Ο νεαρός είναι καλά τώρα και φυσικά στην διάθεση του Πέτρου Ρουτζιέρη, που θα έχει μαζί του και τους Γιώργο Πουλόπουλο και Πανορμίτη Καρπαθάκη.

Οι κυανέρυθροι θα προπονηθούν κανονικά μέχρι το Σάββατο το πρωί, οπότε και θα ανακοινωθεί η αποστολή για το Αγρίνιο.
Στόχος του Διαγόρα και σε αυτό το μάτς είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη δυνατή εμφάνιση και το κράτημα ψηλά της αξιοπρέπειας της ομάδας .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments