Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Ένα βήμα πιο κοντά στο κύπελλο

Ένα βήμα πιο κοντά στο κύπελλο

0
DSCN0906
Dodekanisos
Μπορεί στο πρωτάθλημα Άρης και Φοίβος να ήρθαν ισόπαλοι, αλλά αυτή τη φορά οι παίχτες του Στάθη Φαρμακίδη μπήκαν αποφασισμένοι να φύγουν νικητές από το γήπεδο και να περάσουν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Το γρήγορο γκολ του Παπαοικονόμου στο 6ο λεπτό έδωσε άλλον αέρα στους γηπεδούχους που παρόλα αυτά δεν έκαναν κάτι ιδιαίτερο και περιορίστηκαν περισσότερο σε παιχνίδι κέντρου. Στην επανάληψη το ματς απόκτησε ρυθμό με τους γηπεδούχους να είναι ελαφρώς καλύτεροι στα σημεία και όντας πιο ουσιαστικοί έφτασαν το σκορ 3-0. Οι φιλοξενούμενοι έχοντας κάποιες “εξάρσεις” κατάφεραν να μειώσουν σε 3-1 αλλά πλέον δεν υπήρχε αρκετός χρόνος για να “κλείσουν” κι άλλο τη ψαλίδα του σκορ και να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από το παιχνίδι.

Φάσεις/γκολ
6′ Ο Ψαράς έπεσε για να μαζέψει τη μπάλα η οποία πέρασε στον Παπαοικονόμου και με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ 1-0.
43′ Ο Λαμπριανός βγήκε από αριστερά επιχειρώντας σουτ έξω από την περιοχή το οποίο απόκρουσε ο Ψαράς και στην επαναφορά η μπάλα στρώθηκε στον Παποικονόμου που έκανε νέο σουτ, αλλά έδιωξαν οι αμυντικοί.
54′ Ο Παπαοικονόμου έβγαλε σέντρα στα αριστερά  για τον Ξύππα, αλλά με την επέμβαση του Ψαρά δεν έφτασε ποτέ σε αυτόν με τους αμυντικούς να διώχνουν μακριά τον κίνδυνο.
60′ Πάνω από τα δοκάρια πέρασε το σουτ του Μαΐλη έξω από την περιοχή μετά από πάσα του Ορφανίδη.
64′ Ο Ψαράς ανέτρεψε τον Ξύππα μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος κάνοντας το 2-0.
65′ Ο Λαμπριανός με διαγώνιο σουτ έκανε το 3-0.
70′ Ο Δελαπόρτας Γ. εξαπέλυσε κεραυνό με τον Βαρέλη να αποκρούει στο “Γ”  και τη μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι.
72′ Ο Δελαπόρτας Γ. με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 3-1.
76′ Ο Ορφανίδης ανατράπηκε από τον Βαρέλη μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα για πέναλτι.
89′ Ελάχιστα άνω από το οριζόντιο δοκάρι πέρασε η κεφαλιά του Χριστοδούλου Ε. μέσα από την περιοχή.
91′ Ο Μαγιόγλου έβγαλε σέντρα για τον Θρήσκο στην καρδιά της άμυνας, αλλά ο Ψαράς απόκρουσε με ευκολία το χλιαρό σουτ του τελευταίου.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Παπαοικονόμου, Βαρέλης και Λαμάι, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Μαΐλης, Αθανασίου και Δελαπόρτας Γ.

Έντονα παράπονα έχει ο Φοίβος από το διαιτητικό τρίο  Κατσιδώνη, Κασιώτη και Τσίπα.

Άρης Α.: Βαρέλης, Κοτσίκος, Μάκρας, Τσελεπίδης(91′ Δημητρούλης), Λαμάι, Λαμπριανός, Παπαοικονόμου(86′ Στάτης), Ντσόλι, Ξύππας, Κοντόγιαννος(71′ Μαγιόγλου), Θρήσκος.

Φοίβος: Ψαράς, Καρύδης, Μαΐλής, Δράκος, Χριστοδούλου Ε., Δελαπόρτας Γ., Χριστοδούλου Γ., Στρατής(46′ Αθανασίου), Ορφανίδης, Καστρουνής(61′ Δελαπόρτας Φ.), Χειμωνέττος(60′ Πεταυράκης).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments