Αρχική Αθλητικά νέα Ένα τρομερό ταξίδι στην Νάπολη, την πόλη που λάτρεψε τον Μαραντόνα

Ένα τρομερό ταξίδι στην Νάπολη, την πόλη που λάτρεψε τον Μαραντόνα

0
Dodekanisos

Τον περασμένο Ιούλιο το περιοδικό «Φούτμπολ», είχε ταξιδέψει στη Νάπολη, την πόλη που λάτρεψε τον αείμνηστο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.  

Η εξαιρετική δουλειά τους μετουσιώθηκε σε 5.800 λέξεις οι οποίες αξίζει να διαβαστούν, καθώς συνοδεύονται από «πλούσιο» φωτογραφικό υλικό. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν, η επίσκεψή τους στον τόπο λατρείας του Θεού ή αλλιώς του Μαραντόνα, περιελάβανε: Επίσκεψη στο διάσημο υπαίθριο μουσείο του, το εικονοστάσι του και το σπίτι στο οποίο έζησε. Παράλληλα οι διάλογοι με τους Ναπολιτάνους ήταν ανεπανάληπτοι. Οι ντόπιοι δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουν τον Μαραντόνα. Ήταν ο άνθρωπος που είχε δώσει πνοή στον τοπικό σύλλογο, την Νάπολι. Ο άνθρωπος που την είχε πάρει από το χέρι και μαζί της, είχε ανέβει στην κορυφή της Serie A. Ακόμα και μετά θάνατον λατρεύεται σαν Θεός στην Νάπολη. 

Το οδοιπορικό τους ταξίδι, δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του «Sport24.gr». Αν αναρωτιέστε γιατί οι Ναπολιτάνοι λατρεύουν ως Θεό τον Μαραντόνα, δεν έχετε παρά να διαβάσετε το αφιέρωμα πατώντας στον σύνδεσμό.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments