Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Ένα σκαλί πιο πάνω!»

«Ένα σκαλί πιο πάνω!»

0
athanasiou pantelis
Dodekanisos

Ασταμάτητος δείχνει ο Διαγόρας στο φετινό πρωτάθλημα. Είναι κάτι που ε-πιβεβαιώθηκε και στο παιχνίδι με τη Δόξα Ψίνθου (0 – 4) όπου ο «γηραιός» ήταν για μια ακόμα φορά σοβαρός και πειθαρχημένος και έφθασε εύκολα στην κατάκτηση των τριών βαθμών που ήταν και το ζητούμενο. Μιλώντας στην έντυπη Δευτεριάτικη έκδοση του news12 sports ένας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας, ο Παντελής Αθανασίου τόνισε:
«Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο. Από την αρχή της χρονιάς δουλεύουμε σκληρά και με τον προπονητή μας κ. Ανδρέα Σταύρου και με τον γυμναστή μας κ. Νίκο Μαντικό. Εμείς το κάνουμε να φαίνεται εύκολο το πρωτάθλημα. Στην πραγματικότητα δεν είναι και τόσο εύκολο. Είμαστε μια καλή ομάδα και έχουμε δέσει μεταξύ μας. Πρέπει όμως να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι για να συνεχιστεί η χρονιά όπως πάει. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια. Και με τον Κλεάνθη στο κύπελλο και με τον Φοίβο στο πρωτάθλημα. Αν πάνε καλά τα πράγματα, νομίζω ότι θα είμαστε πολύ καλά και στις δυο διοργανώσεις όπου οι στόχοι μας είναι υψηλοί».
Σε ερώτηση για το ποιος πιστεύει ότι είναι ο μεγάλος αντίπαλος του Διαγόρα, απάντησε:
«Ο μεγάλος αντίπαλος του Διαγόρα είναι μόνο ο κακός του εαυτός. Αν εμείς είμαστε καλά δεν έχουμε να φοβηθούμε απολύτως τίποτα. Και ο Κλεάνθης και ο Φοίβος είναι καλές ομάδες όμως ο Διαγόρας είναι ένα σκαλί πιο πάνω».
Όσο για το αν θεωρεί πως φέτος ο Διαγόρας βάζει γερές βάσεις για τη Γ’ Εθνική, είπε:
«Η ομάδα δουλεύει σε επαγγελματικά πλαίσια. Έχουμε και μια διοίκηση πολύ δυνατή όπως ξέρει όλος ο κόσμος. Πιστεύω ότι οι βάσεις σιγά σιγά μπαίνουν για να πάει ο Διαγόρας εκεί που του αξίζει στις μεγάλες κατηγορίες. Το μόνο που απομένει είναι να αποφευχθούν τα λάθη του παρελθόντος. Πρέπει να στηριχθούν οι Ροδίτες παίκτες οι οποίοι είναι αξιόλογοι. Η ομάδα με ορισμένες προσθήκες μπορεί να πάει πολύ καλά και στη Γ’ Εθνική Κατηγορία».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments