Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ένα σαββατοκύριακο γεμάτο ιππασία

Ένα σαββατοκύριακο γεμάτο ιππασία

0
Dodekanisos

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο ιππική δραστηριότητα είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν στις 20 και 21 Απριλίου, όλοι όσοι συμμετείχαν στον 4ο αγώνα ανάπτυξης ιππικής αντοχής – enduranceπου διοργάνωσε τοΚέντρο Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου (Κ.Ε.ΙΠ.) με την υποστήριξη του Δ.Ο.Π.Α.Ρ στις εγκαταστάσεις του ομίλου (Καλυθιές )υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας(Ε.Ο.Ι).
Η διοργάνωση του 4ου Πανελλήνιου αγώνα ανάπτυξης ιππικής αντοχής – enduranceεπιβεβαίωσε για άλλη μια φορά το υψηλό επίπεδο της ιππασίας στη Ρόδο καθώς οι δραστηριότητες του ομίλου κρατούν ενεργό το άθλημα στη Ρόδο.
Στην κατηγορία των 20χλμ νικητής αναδείχθηκε ο Αντώνης Ξυπολυτάς, στη 2η θέση ο Αντώνης Παπαοικονόμου και στην 3η θεση η Βιργινία Πολλεζέλ.
Στην κατηγορία των 40χλμ η κατάταξη διαμορφώθηκε ως εξής: 1η θέση ο Μανώλης Μαχραμάς, 2η θέση Ραφαέλα Σαλονικιού και 3ηθέση η Έμμα Γιακουμάκη.
Στην κατηγορία των 60χλμ 1ος νικητής αναδείχτηκε ο Δημήτρης Χατζηαντώνης, ο οποίος και πέτυχε την πρόκριση για μεγαλύτερη κατηγορία.
Παράλληλα με την αγωνιστική δράση, το Σάββατο 20 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις για την απόκτηση άδειας ικανότητας αθλητού με παρουσία εξεταστών – κριτών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας (Ε.Ο.Ι),όπου οι παρακάτω αθλητές του ομίλου ολοκλήρωσαν με επιτυχία: Αντώνης Ξυπολυτάς, Αντώνης Παπαοικονόμου,Χρυσάνθη Ξυπολυτά, Ηλίας Τζεβελέκος, Γρηγορία Αρβανιτίδου,Άννα Συριδάκη και Βιργινία Πολλεζέλ.
Ο κόσμος ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου και οι εγκαταστάσεις του ομίλου γέμισαν με μικρούς και μεγάλους που είχαν τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά εντυπωσιακά άλογα εμψυχώνοντας τους αθλητές με θετικά σχόλια και παρατεταμένο χειροκρότημα.
Τον συντονισμό της διοργάνωσης υλοποίησε η εταιρία BeyondGroup.
Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του αγώνα:
SemiramisCityhotel&BusinessCentre, εστιατόριο Πολλωνιάτισα, Argy’sArt, Rentacar ZEUSκαι την ταβέρνα Αρτέμιδα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments