Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πήρε Πλατέλλα ο Ανταγόρας

Πήρε Πλατέλλα ο Ανταγόρας

0
platelas
Dodekanisos
“To μέλλον του ποδοσφαίρου βρίσκεται στα χαμηλά πατώματα” είναι η φράση που εξηγεί τους λόγους για τους οποίους πρέπει να δίνουμε ευκαιρίες στα νεαρά παιδιά να ξετυλίξουν το ταλέντο τους. Η εξέλιξη του κάθε “μικρού” ποδοσφαιριστή δεν είναι τυχαία το ίδιο και η πορεία του.Για να φτάσεις ψηλά θέλει δουλειά, προσπάθεια και ταλέντο που είτε καλλιεργείται( ως ένα σημείο) είτε υπάρχει έμφυτο.Τα Δωδεκάνησα είναι από τις περιοχές της Ελλάδας που έχουν έντονο το στοιχείο του αθλητισμού και δει του ποδοσφαίρου. Ταλέντα μέσα στα πόδια μας πολλά που κάποια έχουν την τύχη να αξιολογηθούν και κάποια μένουν στην αφάνεια. Η Ελλάδα όμως είναι σε κρίση και τα μεταγραφικά περιθώρια στενεύουν.Η μόνη λύση είναι η αναστήλωση ξεκινώντας από τη βάση και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που είναι η παρακαταθήκη του μέλλοντος. Ένα παιδί από τα πολλά ταλαντούχα είναι και ο Ανάργυρος Πλατέλλας, ένα αγόρι με πλούσιο ποδοσφαιρικό backround με έναν αδελφό που από πολύ μικρός ξεχώρισε και μάλιστα αγωνίζεται με τα χρώματα της Καλλιθέας στην Β΄εθνική.Ο μικρός Ανάργυρος έχει δείξει καλά στοιχεία και μάλιστα ήδη το όνομα του συζητείται πολύ στα ποδοσφαιρικά πηγαδάκια. Πολλοί μάλιστα φτάνουν στο σημείο να τον συγκρίνουν με τον αδελφό του Βαγγέλη πιστεύοντας παράλληλα πως θα έχει μια ανάλογη πορεία.Ο νεαρός φιλόδοξος ποδοσφαιριστής μίλησε αποκλειστικά στο news12.gr  τόσο για τα μελλοντικά του σχέδια όσο και για την εμπειρία του με την ομάδα της Α.Ε.Κω.

Ανάργυρε είσαι από τα παιδιά που βοήθησαν την ομάδα της Α.Ε.Κω να βγει πρωταθλήτρια και μάλιστα έδωσες σημάδια του “ανώριμου” ακόμα ταλέντου σου.Πλέον νιώθεις πιο δυνατός;
Η Α.Ε.Κω σου έδωσε την ευκαιρία να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση;
– Ναι έπαιξα αρκετά παιχνίδια με την Α.Ε.Κω και κάποια απο αυτά ως βασικός. Η αλήθεια είναι πως σε μας τα νέα παιδιά υπάρχει ο φόβος και η διστακτικότητα στο παιχνίδι, αλλά αυτό είναι κάτι που ξεπερνιέται σιγά σιγά.Μετά από τις συμμετοχές μου με την ομάδα της Κω μπορώ να πω πως ” ξεψάρωσα” και όντως τα παιχνίδια που πήρα στα πόδια με βοήθησαν να αποκτήσω τον αέρα που χρειάζομαι για να απελευθερωθώ αγωνιστικά

Ανθρωποι του χώρου λένε πως διαθέτεις ταλέντο ανάλογο του αδελφού σου Βαγγέλη Πλατέλλα που παίζει την Καλλιθέα. Εσυ τι πιστεύεις;
– Εγώ αυτό που με σιγουριά μπορώ να πω είναι ότι αγαπάω την μπάλα και έχω όρεξη να δουλέψω. Είναι τιμή μου κάποιοι να με συγκρίνουν με τον αδελφό μου γιατί όντως είναι ένας καλός και εξελίξιμος παίχτης.

Στο νέο πρωτάθλημα θα συνεχίσεις με την Α.Ε.Κω;
– Όχι , τελικά έκλεισα σήμερα στην ομάδα του Ανταγόρα.

Τί σε οδήγησε σε αυτή την απόφαση;
– Πιστεύω ότι με τον Ανταγόρα θα έχω περισσότερα παιχνίδια από ότι θα είχα με την ομάδα της Α.Ε.Κω στην Δ΄εθνική. Αυτό θεωρώ πως θα με βοηθήσει να εξελιχθώ και κάποια στιγμή να πάω κάπου ψηλότερα.

Η προσωπική σου στόχοι για τη νέα χρονιά ποιοί είναι;
– Βασικά θέλω να δόσω το 100% του εαυτού  μου, να δείξω τί αξίζω και να δικαιώσω στους ανθρώπους του Ανταγόρα που με εμπιστεύτηκαν και εκδήλωσαν ενδιαφέρον προς το πρόσωπο μου.

Τα όνειρα του Ανάργυρου Πλατέλλα…;
– Όπως είπα η μεγάλη μου αγάπη είναι το ποδόσφαιρο και με αυτό θέλω να ασχοληθώ, χωρίς ωστόσο να παραμελήσω το σχολείο μου .Θα προσπαθήσω όσο είναι δυνατόν να τα συνδυάσω και τα δύο γιατι ως γνωστόν  ” νους υγιείς, εν σώματι υγιεί”

Τελειώνοντας θα ήθελες να προσθέσεις κάτι;
-Θέλω να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν και με βοήθησαν να φτάσω μέχρι εδώ και υπόσχομαι στο μέλλον να τους δικαιώσω.

Σοφία Κασιώτη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments