Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ένα νέο προπονητήριο ποδοσφαίρου στα πλάνα του Στράτου Καρίκη

Ένα νέο προπονητήριο ποδοσφαίρου στα πλάνα του Στράτου Καρίκη

0
Dodekanisos

Το ποδόσφαιρο και η ανάπτυξη του στην περιοχή μας είναι ένα ακόμα αθλητικό ζήτημα που απασχολεί έντονα την παράταξη ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ του υποψήφιου Δημάρχου Στράτου Καρίκη. Είναι και αυτό ένα αναπόσπαστο κομμάτι του προγράμματος και μπαίνει σε υψηλή σειρά προτεραιότητας διότι είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την γενικότερη φιλοσοφία που διέπει τον ίδιο για να μπορέσει η Ρόδος να γυρίσει σελίδα και να μπει σε νέα εποχή όσον αφορά τον αθλητισμό.

Αυτό που πραγματικά λείπει από τη Ρόδο, είναι ένα σύγχρονο προπονητήριο το οποίο όχι απλά θα δώσει ανάσες στο έντονο γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το νησί της Ρόδου αλλά και θα διευκολύνει την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού. Ο μεγάλος στόχος είναι να μπορέσει αυτός ο χώρος να αποτελέσει πόλο έλξης για ομάδες του εξωτερικού για να έλθουν να κάνουν εδώ την προετοιμασία τους. Είναι κάτι που πολλά χρόνια τώρα συχνά πυκνά συζητιέται, όμως ποτέ δεν έχει υλοποιηθεί. Παράλληλα το προπονητήριο αυτό θα μπορεί να χρησιμοποιείται με σωστό όμως πρόγραμμα και σχεδιασμό και από τις ομάδες του νησιού μας.

Συνοψίζοντας, η παράταξη ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ προτείνει:

1. Τη δημιουργία ενός νέου σύγχρονου προπονητηρίου για το ποδόσφαιρο το οποίο θα μπορεί να περιλαμβάνει μέχρι δυο γήπεδα ποδοσφαίρου. Θα είναι ένας χώρος που θα πληρεί τις προδιαγραφές που απαιτεί μια ομάδα για να μπορέσει να κάνει την προετοιμασία της. Θα έχει σύγχρονα και άκρως λειτουργικά αποδυτήρια, γυμναστήριο, ιατρείο, αίθουσα ενδυνάμωσης, βοηθητικούς χώρους και αίθουσα ενδυνάμωσης.

2. Τις βελτιωτικές παρεμβάσεις του Δημοτικού Σταδίου της Ρόδου “Διαγόρας”. Παρεμβάσεις ουσιαστικές οι οποίες θα κάνουν πιο λειτουργικό το ιστορικό αυτό στάδιο που αποτελεί μνημείο για την περιοχή μας. Στις κοινόχρηστες τουαλέτες (που είναι σε κακή κατάσταση), στον αγωνιστικό χώρο, στις εξέδρες, στα αποδυτήρια αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο.

3. Βελτιωτικές παρεμβάσεις ανάλογου επιπέδου και σε σε όλα τα υπόλοιπα Δημοτικά γήπεδα με σειρά ιεράρχησης ανάλογα με την κατηγορία που συμμετέχουν οι ομάδες. Θα ξεκινήσουμε από τους εκπροσώπους μας σε Εθνικές κατηγορίες και θα φθάσουμε μέχρι και την Γ’ Τοπική κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments