Αρχική Προγνωστικά Ένα κάπως καλύτερο κουπόνι

Ένα κάπως καλύτερο κουπόνι

0
pame stoixima
Dodekanisos

Με την τακτική που τους παίζουμε δηλώνουμε αδυναμία στο να ..βγούμε χαμένοι. Αναφερόμενος σε παλαιότερη ανάρτηση μου ΟΛΑ είναι αριθμοί!! Εμείς κοιτάμε το πολυαναφερόμενο value bet, κοινώς το κατά πόσο ανταποκρίνονται ή όχι τα ποσοστά που δίνονται στα εκάστοτε αθλητικά γεγονότα (για να μην το περιορίσω μόνο στον ποδοσφαιρικό τομέα). Αξία λοιπόν στα σημεία και μην σας παραμυθιάζουν οι φυλλάδες και οι θαμώνες-προπονητές στα πρακτορεία που συναντάτε κατά την κατάθεση των δελτίων σας. Μένουμε στο ανεκτό ποσοστό του 54% με 88/163 των επιλογών μας να επαληθεύονται.

ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ – ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ ΤΑΟΥΝ κωδ.140
Σπάνια δίνω σημείο σε μικρές Αγγλίες (και μένα μου αρέσει η μπύρα-αλλά όχι πριν το ματς) εδώ όμως βρίσκω αξία, στην φόρμα της γηπεδούχου και αντίστοιχο ντεφορμάρισμα στην Φλίτγουν και σε συνδιασμό με την ανάγκη για βαθμούς της Κόλτσεστερ προτείνω (1) 2,15 και (over) 1,75.

ΠΟΡΤ ΒΕ’Ι’Λ – ΓΕΟΒΙΛ κωδ.145
Οι αριθμοί εδώ βγάζουν (2-3goal) 1,85. Το Πορτ βέ’ι’λ έχει το απόλυτο 5/5 (2-3goal) και με βάση την αδυναμία στο ημίχρονο στα εντός της γηπεδούχου η φιλοξενούμενη χτυπάει στο 1ο μέρος και μας πληρώνει καλά. (ΗΜ 2) 3,30.

ΑΚΡΙΝΓΚΤΟΝ – ΝΤΑΝΓΚΕΝΑΜ & ΡΕΝΤ κωδ.148
Σε δαιμονιώδη φόρμα η γηπεδούχος εκ διαμέτρου αντίθετη η φόρμα της φιλοξενούμενης. Έχει λοιπόν 5-0-1 με τέρματα 12-9,ενώ βρίσκεται στην …11η θέση αυτές τις 11 πρώτες αγωνιστικές. Η φιλοξενούμενη βάζει και δέχεται γκολ σε όλα της τα ματς. (1)1,95 και (1/1) 3,40. Μέσα στο πλάνο φυσικά και το (over) 1,85.

ΑΛΒΑΝΙΑ – ΔΑΝΙΑ κωδ.175
Κάποιοι βάλθηκαν να ξεγράψουν τους Αλβανούς και πιστεύω πως ..βιάζονται!! Αξιόμαχοι με πολύ καλές μονάδες και «τρώνε σίδερα» στα εντός έδρας ματς τους. Παίζουν σε ένα νέο ανακαινισμένο κατάμεστο «κλουβί» 15.000 θεατών και η πίεση θα είναι μεγάλη. Προσωπικά δεν πείθομαι για αυτό το φαβορί (Δανία). Σφιχτό όσο δεν παίρνει ,το ματσάκι στην αρχή. (ΗΜ Χ) 1,90 και (1) 2,95 ή (Χ) 3,25.

ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ – ΧΙΡΟΝΑ κωδ.209
Εδώ το (2) θα πάρει λογικά πολύ πράμα πάνω του. Είναι όμως value bet και αξίζει να το ποντάρεις. Πάω σε ασφάλεια στην αρχική μου επιλογή που έχει πραγματικά αξία (over) 2,05 και μετά με επιφύλαξη στο (Χ) 3,25 και (2) 2,50.

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ κωδ.178
Η εθνική μας ομάδα έχει… Ρανιέρι! Είναι ικανότατος να καταστρέφει ότι καλό υπάρχει. Δεν γίνεται όμως να πάρεις αποτελέσματα σε τέτοιο επίπεδο με τις όποιες ατομικές ενέργειες παικτών που βγάζουν μάτια στο εξωτερικό. Χρειάζεται να γίνεις και να αποδίδεις σαν ομάδα, σαν σύνολο και όχι σαν ..συνονθύλευμα= σύνολο στοιχείων που έχουν ανακατευτεί μεταξύ τους, χωρίς να τα συνδέουν κοινά χαρακτηριστικά! Βλέπουμε (ΗΜ 1) 3,40 και (ΗΜ Χ) 1,80. Επίσης σε χαλαρό «γέμισμα» (G/G)1.75 που ανέβηκε.

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ κωδ.251
Δεν το συνηθίζω αλλά αναμένεται να κατρακυλήσει το αυριανό (2) της Σλοβακίας και το προτείνω βεβαίως από σήμερα. Ο λόγος που επιμένω είναι φυσικά ότι αυτή η ομάδα είναι η πιο δεμένη Εθνική, με στόχους, με «μονάδες» που ξέρουν τι εστί συλλογικότητα! Να το προλάβω θέλω στο (2) 1,95.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.
{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments