Αρχική Φωτογραφικά Άλμπουμ Ένα ημίχρονο του ήταν αρκετό (pics)

Ένα ημίχρονο του ήταν αρκετό (pics)

0
kleanthis foivos
Dodekanisos

Παίζοντας καλύτερα στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου όπου πέτυχε και τα τρία του τέρματα, ο Φοίβος Κρεμαστής πέρασε νικηφόρα και από το Παραδείσι επικρατώντας του τοπικού Κλεάνθη με 3 – 1. Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στο πρώτο ημίχρονο όπου επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες σε ένα χρονικό σημείο όπου ο Φοίβος ήταν πολύ αρνητικός. Αν μάλιστα δεν ήταν ο Λουτριώτης που τουλάχιστον σε τρεις περιπτώσεις αποσόβησε βέβαια τέρματα, ίσως ο Φοίβος να κινδύνευε ακόμα και με ισοφάριση.
Τα γκολ
Στο 21’ από κάθετη πάσα του Δελαπόρτα, ο Μαθιός με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0 – 1.
Στο 29’ μετά από βαθιά μπαλιά, ο Σαββιδάκης απόκρουσε ασθενώς και ο επερχόμενος Δελαπόρτας με πλασέ έκανε το 0 – 2.
Στο 38’ ο ίδιος παίκτης πήρε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή και ενώ όλοι περίμεναν ότι θα κάνει πάσα, με ένα υπέροχο ψηλοκρεμαστό πλασέ πέτυχε ένα θαυμάσιο γκολ κάνοντας το 0 – 3.
Στο 45’ ο Λαμάϊ ανέτρεψε τον Π. Σπάρταλη και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μ. Σπάρταλης
Στο 91’ ο τερματοφύλακας Λουτριώτης ανέλαβε να εκτελέσει πέναλτι αλλά ο Σαββιδάκης τον …ψάρεψε και αφού έπεσε στη δεξιά του γωνιά κατάφερε να αποκρούσει.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σταμάτης Αντωνάς (Μαριέτα Φιλιππάκου και Εύη Λάμπρου).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Σαββιδάκης, Χατζησάββας (58’ Μεμοντσέλα), Καρίκης, Παπαδημητρίου, Πολυμένωφ (85’ Ατσικνούδας), Π. Σπάρταλης, Μ. Σπάρταλης, Κρομμύδας, Σιέχ, Ισκάς, Ατσίδης
ΦΟΙΒΟΣ: Λουτριώτης, Κούρλιος, Λαμάϊ, Μπιλιάς (14’ λ.τ. Σωκράτης Ορφανίδης, 82’ Φ. Δελαπόρτας), Θεοδοσίου, Αξιώτης, Τζιβίλογλου, Γκινής, Γ. Δελαπόρτας, Ν. Ορφανίδης, Μαθιός (71’ Καρίκης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2012_2013/a_topiko/kleanthis_foivos/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments