Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ένα γκολ ήταν αρκετό

Ένα γκολ ήταν αρκετό

0
DSCN2344
Dodekanisos
Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Παραδείσι, ο Ακουσίλαος Φανών πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στον τοπικό Κλεάνθη με σκορ 1 – 0.

Στο πρώτο ημίχρονο το θέαμα ήταν πολύ κακό και από τις δυο ομάδες, με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα και μόλις μια καλή ευκαιρία στο 6’ όταν ο Σαπαλίδης μπήκε από δεξιά μέσα στην περιοχή αλλά σούταρε πολύ πάνω από τα δοκάρια του Σαββιδάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο το γρήγορο γκολ του Ακουσίλαου στο 49’ βοήθησε στην βελτίωση της εικόνας του παιχνιδιού καθώς ο Κλεάνθης αναγκάστηκε να παίξει πιο επιθετικά αναζητώντας την ισοφάριση. Στην φάση του 49’ ο Σκόρπος ελίχθηκε όμορφα έξω από την περιοχή του Κλεάνθη, έκανε και το σουτ με τον Σαββιδάκη να πέφτει σωστά στην αριστερή του γωνία αλλά χωρίς να μπορεί να μπλοκάρει την μπάλα που κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει το 0 – 1. Ένα λεπτό μετά Μαθιός που είχε μπει σαν αλλαγή στο ημίχρονο, βρέθηκε έξω από την περιοχή, προσπάθησε να νικήσει τον Σαββιδάκη με ένα ψηλοκρεμαστό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε πολλά μέτρα άουτ. Στο 74’ ο Σάββενας μπήκε μέσα στην περιοχή του Ακουσιλάου από τα δεξιά, έβγαλε την συρτή πάσα με τον Έλληνα να σταματάει την μπάλα με το χέρι όπως είπε ο διαιτητής της αναμέτρησης Βαγγέλης Κατσιδώνης, που καταλόγισε την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πάττας ο οποίος πλάσαρε στην δεξιά γωνία του Σαρικά αλλά ο τερματοφύλακας του Ακουσίλαου έπεσε σωστά και απέκρουσε την μπάλα. Δυο λεπτά αργότερα ο Παπαδημήτρης μέσα από την περιοχή, μετά από σέντρα έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Σαρικάς ήταν και πάλι παρόν μπλοκάροντας την μπάλα. Στο 83’ ο Necas πραγματοποίησε ένα πάρα πολύ καλό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Σαββιδάκης με εντυπωσιακό τρόπο εκτινάχθηκε και έσωσε την εστία του. Τέλος μονάδική ευκαιρία να ισοφαρίσει είχε Παπακωνσταντίνου όταν μετά από πάσα του Γεωργαλλή βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή απέναντι από τον Σαρικά αλλά του σουτ που έκανε στην κίνηση πέρασε μόλις ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Σαρικά.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κατσιδώνης με βοηθούς τους Καραγιάννη και Κασιώτη.

Κλεάνθης (Νίκος Σταύρου): Σαββιδάκης, Θεοδοσίου, Νικολός, Καρίκης (75’ Πολυμένωφ), Καριπίδης (63’ Ατσίδης), Παπαδημήτρης, Παπακωνσταντίνου, Σάββενας, Δημητρόπουλος, Πάττας, Γεωργαλλής.

Ακουσίλαος (Σπύρος Αγγελόπουλος): Σαρικάς, Ζούνης, Έλληνας, Σκόρπος, Παπουρδάνος, Ισκάς, Τριανταφύλλου, Σαπαλίδης, Παπαστάμος (46’ Μαθιός, 80’ Necas), Σιέχ, Πομπού (72’ Κορκίδας).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments