Αρχική Αθλητικά νέα Ένα «δικό» μας παιδί διαπρέπει στη Ροδόπη

Ένα «δικό» μας παιδί διαπρέπει στη Ροδόπη

0
Dodekanisos

Ένα «δικό» μας παιδί εξακολουθεί να διαπρέπει στο τοπικό πρωτάθλημα του νομού Ροδόπης. Πρόκειται για τον 20χρονο Κώο Νίκο Κάρλο, πρώην παίκτη του ΑΟ Πυλίου, της ΑΕ Δίας και του Αντίμαχου, που πλέον αγωνίζεται με τα χρώματα της Δόξας Σιδηροχωρίου. Πρόκειται για μια ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο στην Α’ Κατηγορία και παράλληλα την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Ο Κάρλος είναι ένα από τα …παιδιά του μάνατζερ Ανδρέα Κιλιμάτου ο οποίος και τον έχει βοηθήσει έως τώρα.

Αναφερόμενος ο ίδιος στο γιατί επέλεξε τη Δόξα Σιδηροχωρίου τόνισε πως «είναι μια ομάδα με καλό κλίμα, οργάνωση και διοίκηση που αγαπάει την ομάδα. Ο πρόεδρος και ο προπονητής έχουν στόχους και όλοι οι συμπαίκτες μου είναι καλά παιδιά».
Σχετικά με το φετινό πρωτάθλημα είπε τα εξής: «Είναι ένα ανταγωνιστικό και πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Υπάρχουν πολλές εναλλαγές θέσεων μεταξύ των πρώτων πέντε ομάδων της βαθμολογίας. Πιστεύω ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και θα παίξει ρόλο το πόσο σταθερή θα είναι η ομάδα μου».
Όσο για το ποιον βλέπει «μεγάλο» αντίπαλο, απάντησε ως εξής: «Είναι η Δόξα Γρατινής, ο Πολύανθος αλλά και η φετινή έκπληξη, η ομάδα Σάπες».
Αναφορικά με τους προσωπικούς του στόχους είπε: « Θέλω να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα για να ανέβει στη Γ’ Κατηγορία που είναι και ο μεγάλος στόχος. Προσωπικά, θα ήθελα να έχω ποδοσφαιρική καταξίωση μετά από τα τόσα χρόνια δουλειάς και να πάρω το πτυχίο μου στην Γυμναστική Ακαδημία».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments