Ένα διαφορετικό τουρνουά τένις

0
tenis rosalia

Ένα διαφορετικό τουρνουά πρόκειται να λάβει μέρος στις εγκαταστάσεις του ΡΟΑ στο Ελλη.
Και είναι διαφορετικό όπως προδίδει και το όνομα του Ροζαλία tennis cup.
Το όλο εγχείρημα βασίζεται στην λογική προώθησης ενός τοπικού προϊόντος μιας τοπικής επιχείρησης μέσω ενός αθλητικού event.
Τι κοινό μπορεί να έχει το κρασί Ροζαλία της εταιρείας Τατάκης Creations με το άθλημα του τένις;
Κοινός παρονομαστής και στα δύο είναι η υγεία.
Από τα αρχαία χρόνια το κρασί θεωρείται βασικό συνοδευτικό στο φαγητό του έλληνα, μέρος της μεσογειακής διατροφής ενω και στις μέρες μας οι γιατροί λένε πως”ένα ποτήρι κρασί την ημέρα κάνει καλό”.
Το άθλημα του τένις πρωταγωνιστεί σε όλες τις ηλικίες και θεωρείται ιδανική καθημερινη άσκηση.
Το “παράδειγμα προς μίμηση” στην συγκεκριμένη δράση έχει πολλές παραμέτρους .
Στο εξωτερικό είναι πάγια τακτική στις εταιρείες να οργανώνουν τέτοια event καθώς εδραιώνουν “όνομα – φήμη και πελατεία” και ανάλογα με το άθλημα καρπωνονται το κύρος και προςδιδουν αναγνωρισιμότητα σε τοπικό και διεθνές επίπεδο .
Η οικογένεια Τατάκη γνωστή στο νησί για την σχέση της με τα ποτά επιχειρεί ένα άνοιγμα με πώληση κρασιών της στον ευρωπαϊκό χώρο. Φανταστείτε λοιπόν στο site της εταιρείας ή στο πορτφολιο της να έχει να επιδείξει φωτογραφίες απο τουρνουά τένις γκολφ κλπ με το όνομα ενός απο τα κρασιά της .
Βέβαια πολύ πλούσια θα είναι η βραδιά και για τους αθλητές καθως ο Ροδιακός Ομιλος με τα μελη τις οικογένειες και τους φίλους τους δεν θα χάσουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν απο τις 18.00 έως τα μεσάνυχτα με αγωνες μουσική ποτό και φαγητό καθως οι διοργανωτές φρόντισαν για πλούσια δώρα και κύπελλα στους φιναλίστ ενω καθε συμμετέχοντας θα λάβει απο ένα μπουκάλι με την επίτιμη της βραδιάς ” Ροζαλία”.
Ελπίζουμε η κίνηση αυτή να βρει μιμητές στον επιχειρηματικό κόσμο του νησιού μας και σύντομα να ακούσουμε για άλλη μια εταιρεία που χορηγεί ένα ακόμα τουρνουα!