Αρχική Επικαιρότητα Εμβολιασμούς σε παιδιά έξι μηνών “βλέπει” σύντομα ο Fauci!

Εμβολιασμούς σε παιδιά έξι μηνών “βλέπει” σύντομα ο Fauci!

0
Dodekanisos

Εμβολιασμό σε παιδιά από έξι μηνών “βλέπει” σύντομα ο Anthony Fauci. O ίδιος πιστεύει ότι μέχρι το Φθινόπωρο θα υπάρξει έγκριση για εμβολιασμούς παιδιών έως πέντε ετών και τους επόμενους μήνες θα δοθεί άδεια για κάτι αντίστοιχο σε παιδιά των έξι μηνών! Μιλώντας γενικότερα για τα ποσοστά εμβολιασμού στην Αμερική, εξέφρασε την απογοήτευση του. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, πάνω από το 76% των ενηλίκων έχουν κάνει τουλάχιστον μια δόση, αριθμός που για τον Fauci δεν είναι μεγάλος.

Επίσης, κατηγόρησε για άλλη μια φορά τους μη εμβολιασμένους ότι φέρονται να παρέχουν στον ιό εύφορο έδαφος για να συνεχίσει να μεταλλάσσεται, οδηγώντας σε μια νέα παραλλαγή, η οποία θα μπορούσε να είναι χειρότερη από την παραλλαγή Delta”.

Επιμένει για τις ενισχυτικές δόσεις

Μπορεί η αρμόδια επιτροπή του FDA να άναψε κόκκινο όσον αφορά την τρίτη ενισχυτική δόση στον γενικό πληθυσμό, ωστόσο απ’ ότι φαίνεται ο Anthony Fauci έχει εντολές διαφορετική άποψη. Και αυτό διότι με τοποθέτηση που έκανε ισχυρίστηκε ότι “τελικά” θα χρειαστεί η τρίτη δόση. “Πιστεύω ότι η κατάλληλη διαδικασία θα πρέπει να είναι οι τρεις δόσεις στο γενικό πληθυσμό”, ισχυρίστηκε ο Fauci.

Με την αποτελεσματικά των εμβολίων να μειώνεται με την πάροδο του χρόνου, ο Fauci θεωρεί πως οι ενισχυτικές λήψεις θα είναι απαραίτητες, ιδιαίτερα στους ηλικιωμένους ασθενείς. Ερωτηθείς αν οι ανήλικοι θα χρειαστεί να υποβληθούν σε κάτι αντίστοιχο, απάντησε πως “δεν το γνωρίζουμε ακόμα”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments