Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Εμβολιασμοί: Προτάσεις στα όρια της …τυραννίας από το CNN!

Εμβολιασμοί: Προτάσεις στα όρια της …τυραννίας από το CNN!

0
Dodekanisos

Την άποψη ότι «ήρθε η ώρα της κυβέρνησης της Αμερικής να επιβάλει υποχρεωτικούς εμβολιασμούς» εξέφρασε η ιατρική αναλύτρια του CNN Leanna Wen! Είναι μια δήλωση η οποία έχει πυροδοτήσει ποικίλες αντιδράσεις όχι μόνο εντός Αμερικής. Είναι φανερό πλέον πως main stream media ανά τον κόσμο αναγάγουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό σαν πανάκεια για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Με ότι αυτό συνεπάγεται βεβαίως…


Η Wen ισχυρίστηκε την περασμένη εβδομάδα ότι «περισσότεροι άνθρωποι πρέπει να εμβολιαστούν λόγω της μεταδοτικότητας της παραλλαγής δέλτα. Προκειμένου ο πληθυσμός να αποκτήσει ανοσία αγέλης».

Η ίδια τόνισε ότι τα προγράμματα με τα κίνητρα που δίνονται για τους εμβολιασμούς «αποτυγχάνουν να πείσουν τον κόσμο. Είναι καιρός η κυβέρνηση να χρησιμοποιήσει μεθόδους εξαναγκασμού (σ.σ. !) για να επιβάλει τη συμμόρφωση!»

Προτάσεις στα όρια της …τυραννίας από το CNN!

To CNN είναι ένα κανάλι που αναμφίβολα πρωτοστατεί σε τέτοιου είδους προτάσεις που προκαλούν μια μεγάλη μερίδα κόσμου. Και προφανώς αγγίζουν τα όρια της …τυραννίας. Εκτός από την Leanna Wen, την περασμένη εβδομάδα ο παρουσιαστής Don Lemon είπε ότι οι μη εμβολιασμένοι θα πρέπει ουσιαστικά …να τιμωρούνται και να τους απαγορεύεται η συμμετοχή στην κοινωνία!

https://www.youtube.com/watch?v=tgxkqTVlBAI&t=19s


Δεν είναι σίγουρος ο Biden

Όσον αφορά την πλευρά της κυβέρνησης τώρα, είναι δεδομένο ότι το «ψάχνει» για να επιβάλει μια εντολή καθολικού υποχρεωτικού εμβολιασμού. Όμως προφανώς αυτό δεν …της βγαίνει για πολλούς και διάφορους λόγους και κυρίως νομικούς. Είναι κάτι που είχε αναφέρει άλλωστε ο ίδιος ο Joe Biden επισημαίνοντας ότι δεν είναι σίγουρος αν κάτι τέτοιο είναι νόμιμο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments