Εμβολιασμένοι νοσούν και κυκλοφορούν με το… πιστοποιητικό!

Πονοκέφαλος οι εμβολιασμένοι που νοσούν αλλά δεν μένουν σπίτι. Σκέψεις για αναστολή του πιστοποιητικού εμβολιασμού σε όσους νοσούν.

Προβληματισμένη είναι η κυβέρνηση καθώς αρκετοί εμβολιασμένοι που ωστόσο είναι θετικοί στην όμικρον, συνεχίζουν κανονικά να κυκλοφορούν. Δεδομένων των ηπιότερων συμπτωμάτων οι εμβολιασμένοι αγνοούν την οδηγία για αυτοπεριορισμό, αλλά και κάθε αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, συνεχίζοντας να πηγαίνουν σε καφετέριες, εστιατόρια, μπαρ αλλά και εμπορικά καταστήματα. Αποτέλεσμα είναι να διασπείρουν τον ιό, κάτι που προκύπτει συχνά στις ιχνηλατήσεις που γίνονται και προκαλεί ανησυχία. Η ανεύθυνη στάση των εμβολιασμένων πολιτών που νοσούν αλλά κυκλοφορούν προκαλεί έντονο προβληματισμό στην κυβέρνηση, που πλέον εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αναστέλλει το πιστοποιητικό εμβολιασμού εκείνων που βγαίνουν θετικοί για 14 ημέρες μέχρι να αντικατασταθεί από το πιστοποιητικό νόσησης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει παρέμβαση στο πιστοποιητικό εμβολιασμού των πλήρως εμβολιασμένων που νοσούν με κορονοϊό. 

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments