Αρχική Videos Εμβόλια για παιδιά 6 μηνών: “Δεν υπάρχει κανένα νόημα!”

Εμβόλια για παιδιά 6 μηνών: “Δεν υπάρχει κανένα νόημα!”

0

Διαφορετική άποψη από αυτή που κυριαρχεί το τελευταίο διάστημα στην Αμερική εξέφρασε με δηλώσεις του ο dr. Τζέφρι Μπαρκ σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στο NTD’s Capitol Report . Τη στιγμή που η κυβέρνηση Μπαϊντεν έχει ήδη κυκλοφορήσει εμβόλια για παιδιά από 6 μηνών έως και 5 ετών ο κ. Μπάρκ, επικεφαλής γιατρός στη Συνέλευση των Πολιτειών είπε «ότι δεν υπάρχουν απολύτα στοιχεία που να υποστηρίζουν ότι αυτά τα μικρότερα παιδιά βρίσκονται σε οποιοδήποτε σοβαρό κίνδυνο θανάτου από κορωνοϊό».

Ο ίδιος πρόσθεσε και τα εξής:
«Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να πούμε πρώτα την αλήθεια και μετά να αφήσουμε τους γονείς και τους ενήλικες να λάβουν τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με το εάν θα εμβολιαστούν ή όχι. Και το να προτείνουμε αυτό το προϊόν σε παιδιά 6 μηνών δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Καταρχάς, δεν υπάρχει έκτακτη ανάγκη για τον COVID, ειδικά όσον αφορά τους νεότερους. Απλώς δεν υπάρχει».

Εντελώς διαφορετική άποψη εξέφρασε όμως ο συντονιστής του Λευκού Οίκου για την αντιμετώπιση του COVID-19, Δρ. Ashish Jha, έκανε μια αντίθετη δήλωση, λέγοντας ότι «τα βρεφικά εμβόλια έχουν δοκιμαστεί διεξοδικά. Εκατομμύρια παιδιά ηλικίας άνω των 5 ετών έχουν κάνει αυτά τα εμβόλια. Είναι εξαιρετικά ασφαλείς», είπε ο Jha στο CBS News σε μια συνέντευξη στις 20 Ιουνίου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments