Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Έμεινε με τις ευκαιρίες…

Έμεινε με τις ευκαιρίες…

0
rodos oloi
Dodekanisos

Αν και δημιούργησε σημαντικές και κλασικές ευκαιρίες μέσα στη Νεάπολη, η Ρόδος δεν μπόρεσε να πάρει απολύτως τίποτα από το παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό από τον οποίο ηττήθηκε με 2 – 0 στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής. Οι «πράσινοι» δεν εντυπωσίασαν με την απόδοση τους, ωστόσο κατάφεραν να φθάσουν σε πλεονεκτικό σημείο για να σκοράρουν τουλάχιστον τρεις φορές χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Σε γενικές γραμμές, ο Ιωνικός είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως και αυτός δεν μπόρεσε να …τρομάξει τη Ρόδο με την απόδοση του.

Το φιλμ του αγώνα

Μόλις στο 6’ ο Καμαρά γύρισε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Αργυρίου που ήταν σε καλό σημείο έκανε το σουτ, όμως ο Πάππος κατάφερε να αποκρούσει σε κόρνερ.
Στο 16’ η Ρόδος έχασε μια πολύ σημαντική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Στεφανίδης πήρε τη μπάλα σε θέση τετ α τετ αλλά το σουτ που έκανε δεν ήταν καλό με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει άουτ. Με λίγη περισσότερη προσοχή και τύχη, τα «ελάφια» θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ.
Η Ρόδος έφθασε μια ανάσα από το γκολ και στο 42’. Μετά από λάθος πάσα, ο Ευγενικός έγινε κάτοχος της μπάλα, προχώρησε και βγήκε σε θέση τετ α τετ αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Καραλής εκτέλεσε κόρνερ και οΑργυρίου με προβολή από κοντά έκανε το 1 – 0.
Στο 54’ ο Χατζηλιόντας έκανε μια ωραία μπαλιά προς τον Ευγενικό ο οποίος μπήκε στην περιοχή και επιχείρησε το σουτ αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να βρει τον επιθυμητό στόχο (άουτ).
Στο 55’ ο Πέεφ με ένα σουτ σχεδόν από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 2 – 0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Στο 86’ ο Πιταράς από πλεονεκτικός σημείο έκανε ένα σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μακρυπίδης (Καταπόδης, Καρμίρης). Στο 58’ αποβλήθηκε ο Σιμιτζής αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Παναγόπουλος, Παντελίδης, Μαρής (90’ Κυριακίδης), Ασάνοβιτς, Κρητικός, Καραλής (77’ Μάνας), Σιμιτζής, Αργυρίου, Πέεφ, Καμαρά (62’ Μεϊμάρογλου), Ζαφειρίδης
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Πάππος, Τζιμογιάννης, Τζιβίλογλου, Κουρούπης (82’ Καμπούρης), Πιταράς, Δημητριάδης, Στάθης, Τορεζάνι (77’ Μοσχάκης), Χατζηλιόντας, Ευγενικός (69’ Βολονάκης), Στεφανίδης

Ανταπόκριση Αλέκος Κελόγλου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments