Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 «Έμφραγμα» στο φινάλε για την Ρόδο!

«Έμφραγμα» στο φινάλε για την Ρόδο!

0
RODOS FOOTBALL CLUB / Facebook
Dodekanisos

Με πρωταγωνιστή τον Ντοναλντόνι (σκόραρε δις) ο Καραϊσκάκης Άρτας επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-1 κόντρα στη Ρόδο στο ντεμπούτο του Κώστα Φραντζέσκου στον πάγκο των «ασπρόμαυρων». Ο Καμερουνέζος επιθετικός άνοιξε το σκορ για τον Καραϊσκάκη στο 47′ με σουτ και το στο 97′ με κεφαλιά «χάρισε» την νίκη στους γηπεδούχους! Ενδιάμεσα η Ρόδος βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 94′ με σουτ του Δελαπόρτα αλλά αυτό δεν έφτανε για να αποφύγει την ήττα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από πλευράς Ρόδου, υπάρχουν διαμαρτυρίες για την διαιτησία και συγκεκριμένα για τη φάση του 85ου λεπτού όταν και ακυρώθηκε γκολ του Μακρυδημήτρη.

Στα του αγώνα, το σύνολο του Σωτήρη Αντωνίου εισήλθε δυναμικά στην αρχή του αγώνα και απώλεσε δύο καλές ευκαιρίες με τον Τσάβες και τον Σταματελόπουλο για να ανοίξει το σκορ. Μετά το 20λεπτό όμως οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και απάντησαν με δύο δικές τους μεγάλες στιγμές, χωρίς να κατορθώσουν να σκοράρουν.

Στο δεύτερο μέρος ο Καραϊσκάκης άνοιξε το σκορ στο 47ο λεπτό. Ο Τάμπας εκτέλεσε το φάουλ, η άμυνα της Ρόδου αδράνησε και ο Ντοναλντόνι από κοντά έγραψε το 1-0. Ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Νταλακούρα έχασε τεράστια ευκαιρία για να πετύχει και δεύτερο γκολ. Από εκεί και πέρα η Ρόδος αντέδρασε και κατάφερε να ισοφαρίσει για… λίγο. Αυτό διότι στο 85’ ακυρώθηκε το γκολ του Μακρυδημητρη. Όμως στο 94ο λεπτό ο Δελαπόρτας έφερε το ματς στα ίσα μετά από κεφαλιά- πάσα του Παπάζογλου. Παρόλα αυτά την τελευταία λέξη στο παιχνίδι και στην τελευταία φάση την είπε ο Ντοναλντόνι, που με γυριστή κεφαλιά, μετά από φάουλ του Τάμπα, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του και προκάλεσε «έμφραγμα» στη Ρόδο.

Πρόκειται για το τέταρτο σερί αγώνα που η Ρόδος αγνοεί την νίκη (τρεις ήττες, μία ισοπαλία) και παράλληλα παραμένει χωρίς νίκη μέσα στο 2022. Στην βαθμολογία τα «ελάφια» πέφτουν στην 11η θέση έχοντας όμως δώσει μόλις 12 αναμετρήσεις, ενώ βρισκόμαστε στην 17η αγωνιστική. 

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτ/νιας)

Βοηθοί: Ισακοβίδης (Λακωνίας), Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας) 

Τέταρτος: Καδδάς (Αχαΐας)

Παρατηρητής: Μαζαράκης (Κεφαλληνίας-Ιθάκης)

Οι συνθέσεις

Καραϊσκάκης (Φραντζέσκος): Λάζαρεβς, Πριόνας, Γιαννιώτης, Πέδρο Ενρίκε, Βαφειάδης (46′ Φαν Ίπερεν), Κρισμάρεβιτς (52′ Γαλεάδης), Ντοναλντόνι, Ναζίμ, Κορέλας (90+1′ Μερτύρης), Δερμιτζάκης (15′ λ.τ Νταλακούρας) και Τάμπας.

Ρόδος (Αντωνίου): Θεοδωράκης, Μαρτσάκης, Μπότος (60′ Αδαμάκης), Σάαντο (80′ Μακρυδημήτρης), Καραγεωργής (60′ Μίγγος), Μάρκοβιτς (60′ Βουργουτζής), Χύσι, Δελαπόρτας, Σταματελόπουλος (77′ Σουλάι), Τσάβες και Παπάζογλου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments