Αρχική Αθλητικά νέα «Έμφραγμα» στο 90+2′ για την Εθνική Ελλάδας κόντρα στο Κόσοβο

«Έμφραγμα» στο 90+2′ για την Εθνική Ελλάδας κόντρα στο Κόσοβο

0
Dodekanisos

Μεγάλη «αυτοκτονία» για την Εθνική Ελλάδας στο Κόσοβο. Το σύνολο του Τζιοβάνι Φαν ‘τ Σχιπ κρατούσε το «διπλό» μέσα στα χέρια του. Ωστόσο ο Μουρίκι έσωσε την παρτίδα για τους γηπεδούχους στο 90+2’ και ισοφάρισε στο τελικό 1-1.

Στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο Κατάρ, η Εθνική Ελλάδας αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με το Κόσοβο. Η αναμέτρηση διεξήχθη στην  Πρίστινα. Αν και η Εθνική προηγήθηκε με γκολ του Τάσου Δουβίκα στο 45+2′ (από ασίστ του Τζαβέλλα), δέχθηκε γκολ «μαχαιριά» στο 90+2′ με δράστη τον Μουρίκι (ασίστ ο Χάντερκιονάι). 

Η Εθνική δεν παρουσίασε καθόλου καλή εικόνα. Δημιούργησε μόλις τέσσερις ευκαιρίες εκ των οποίων δύο έφτασαν στον στόχο. Είχε αρκετά χαμηλή κατοχή μπάλας (41%) και φυσικά «πλήρωσε» την οπισθοχώρησή της μετά το προβάδισμα που είχε αποκτήσει. Χωρίς δόση υπερβολής, μπαίνει σιγά σιγά «ταφόπλακα» στο όνειρο της πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ειδικότερα, το Εθνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημά μας, μετράει τρεις βαθμούς σε τρία παιχνίδια που έχει παίξει (όλα 1-1). Βρίσκεται στην τέταρτη θέση του Β’ ομίλου πίσω από Κόσοβο (4), Σουηδία (9) και Ισπανία (10).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Εθνική Κοσόβου: Μούριτς, Χαντεργκιονάι, Αλίτι, Ραχμάνι, Βοϊβόντα, Μπέρισα, Ντρέσεβιτς, Χαλίμι, Ράσιτσα, Μουρίκι, Καστράτι.

Εθνική Ελλάδας: Βλαχοδήμος, Ανδρούτσος, Μαυροπάνος, Τζαβέλλας, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Σιώπης, Δουβίκας, Μπακασέτας, Γιαννούλης, Παυλίδης

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments