Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Εμείς το ζητήσαμε …η κυβέρνηση το έκανε πράξη!

Εμείς το ζητήσαμε …η κυβέρνηση το έκανε πράξη!

0
Dodekanisos

Με ενθουσιασμό υποδέχτηκε η κοινή γνώμη τις χθεσινές δηλώσεις της Υφυπουργού και Ιατρού κας Μ.Γκάγκα σχετικά με τη λειτουργεία απογευματινών επί πληρωμή χειρουργείων στο  χώρο των Δημόσιων Νοσοκομείων.

Με μεγάλη ικανοποίηση ο ελληνικός λαός άκουσε την πολιτικό και ιατρό (το δεύτερο να το τονίζουμε!) να λέει ότι «οι περισσότεροι ασθενείς , όταν με ρωτάνε να τους συστήσω γιατρό μου λένε και τι να του δώσω γιατρέ;Δηλαδή ο περισσότερος κόσμος των χειρουργό του θέλει να τον ανταμείψει».

Χρειάστηκε μόνο αυτή η μαγική φράση εκ στόματος  Ελλήνων ασθενών, για να κινητοποιήσειόλο τον κυβερνητικό μηχανισμό, που προέβη σε δομικές αλλαγές του Ε.Σ.Υ μόνο και μόνο για τα… μάτια του πολίτη.

Θες να πληρώσεις; Θα πληρώσεις, Έλληνα  πολίτη. Γιατί κάθε επιθυμία σου για την παρούσα κυβέρνηση είναι διαταγή!

Έτσι, από χθες που έγιναν οι συγκεκριμένες δηλώσεις οι Έλληνες ετοιμάζονται να κλείσουν τα πρώτα τους ραντεβού με το καινούργιο σύστημα που αναβαθμίζει τις υπηρεσίες του μέχρι πρότινος Εθνικού Συστήματος Υγείας. Μεγαλεία!

Και για τηναδιαφάνεια να μην ανησυχεί ο πολίτης, είπε η κα Γκάγκα. Γιατί θα υπάρχουν ισχυρές δικλείδες ασφαλείας που θα αποτρέπουν τυχόνπροσπάθειες κάποιων να κερδοσκοπήσουν από τον πόνο του πολίτη.

Όπως, άλλωστε, υπάρχουν για οτιδήποτε γίνεται στην Ελλάδα!

Μη διανοηθεί, δηλαδή, κάποιος να σκεφτεί ότι με κάποιον μαγικό τρόπο θα υπάρχουν ραντεβού μόνο για το απόγευμα,γιατί θα είναι «συνωμοσιολόγος» Κάτι σαν και αυτούς που από την αρχή υποστήριζαν ότι δεν μπορεί να υπάρξει τείχος ανοσίας, γιατί ο ιός αυτός μεταλλάσσεται. Για τέτοια είμαστε τώρα;

Και τώρα , ησυχάσαμε ! Και αφηνόμαστε στα χέρια της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας που αφουγκράζεται τα θέλω του κόσμου και βρίσκεται εκεί, για να τα  ικανοποιήσει. Αυτό σημαίνει τελικά…κυρίαρχος ελληνικός λαός!

Γιατί εξ αρχής η συγκεκριμένη κυβέρνηση – να το τονίσουμε αυτό-  έδωσε τέτοια δείγματα!

Γιατί νομίζετε ότι κλείνουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις; Γιατί ήταν απαίτηση του Ελληνικού λαού.

Γιατί νομίζετεότι επισκέφτηκε ο κος Μητσοτάκης  τον Κάρολο; Γιατί εμείς τον στείλαμε, να μας φέρει φρέσκιες ιδέες για την ανάπλαση του χώρου στο Τατόι,  γαλαζοαίματες. Τέρμα πια η μιζέρια!

Γιατί φεύγει ο πρωθυπουργός για τριήμερα; Γιατί εμείς τον θέλουμε φρέσκο και ξεκούραστο.

Γιατίαπελευθερώθηκαν οι απολύσεις; Γιατί εμείς θέλουμε να αλλάζουμε εργασιακούς χώρους, για να αλλάζουμε παραστάσεις.

Γιατίεπιδιώχθηκε η απολιγνιτοποίηση; Γιατί εμείς ζητήσαμε να ξεκουραστούν οι εργαζόμενοι στις μονάδες παραγωγής του λιγνίτη.

Και επειδή ο πολίτης εισακούγεται πλέον,  καλό θα ήταν να δώσουμε και κάποιες άλλες ιδέες στην κα Υφυπουργό!

Να προστατευτούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να γίνει σεβαστό το ψωμί του εργαζόμενου!

Να επανέλθουν οι υγειονομικοί σε αναστολή πίσω στις εργασίες τους (θα το  βρουν αναβαθμισμένο το ΕΣΥ!). Γιατί εμείς το απαιτούμε!

Γιατί δεν μπορεί να μας κοροϊδεύει κάποιος κατάμουτρα και να  κάνουμε ότι δεν  καταλαβαίνουμε. Γιατί  ο Έλληνας μπορεί να ρωτάει το γιατρό «τι σας οφείλω» ,αλλά δεν μας είπε η κα Γκάγκα, γιατί το κάνει αυτό ο Έλληνας. Είναι από τη φύση του κιμπάρης; Ή συμβαίνει κάτι άλλο…..

Επίσης, να υπενθυμίσουμε στην υφυπουργό ότι αυτό που χρειαζόταν το Σύστημα Υγείας ήταν αναβάθμιση των δωρεάν υπηρεσιών του. Αν ήταν να πληρώνουμε, θα είχαμε επιλέξει εξ αρχής την Ιδιωτική Υγεία. Αυτή που καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας κοιτούσε τα δημόσια νοσοκομεία να δίνουν μάχες και σφύριζε αδιάφορα!

Τελικά, το μόνο που δεν μας είπε η Υφυπουργός είναι ότι …μαζί τα φάγαμε. Αλλά που θα πάει; Θα το ακούσουμε και αυτό! Για μια ακόμη φορά!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments