Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έμεινε χαμηλά ο Εθνικός

Έμεινε χαμηλά ο Εθνικός

0
asteras_ethnikos
Dodekanisos

Δεν μπόρεσε να ανασάνει βαθμολογικά ο Εθνικός Αρχίπολης ο οποίος έμεινε στο 1 – 1 απέναντι στον Αντίμαχο σε παιχνίδι που άνοιξε σήμερα την αυλαία της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Έτσι η ομάδα του Γιάννη Χατζησταμάτη παρέμεινε χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Οι γηπεδούχοι είχαν σε γενικές γραμμές την υπεροχή και τον έλεγχο του παιχνιδιού (ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο), όμως δεν είχαν το καθαρό μυαλό για να τελειώσουν τις φάσεις που δημιούργησαν. Αποκορύφωμα ήταν τα δυο χαμένα πέναλτι. Ένα του Κουκουτσέλα (στο 20’) όπου απόκρουσε ο Κιρκούσης και το άλλο του Ηλία Μπαϊρακτάρη στο 79’ (έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι). Στο 28’ ο Ζερβός με πλασέ έκανε το 0 – 1 και στο 60’ ο Π. Μπεγκάσι με σουτ από καλό σημείο διαμόρφωσε το τελικό 1 – 1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σταμάτης Αντωνάς (Μακρής, Κόκκαλης).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΕΘΝΙΚΟΣ: Μπεγκάσι, Χατζηγεωργίου Μ. (50′ Παπανθύμου), Μπαιρακτάρης Η., Γιαννίκος, Μπαιρακτάρης Μ., Πάλλας, Γιαννακόπουλος (57′ Μπεγκάσι Π.), Κουκουτσέλας, Τσοπανάκης (80′ λ.τ Διακίδης), Μπάρτζος, Μακαρούνας.
ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Κιρκούσης, Κορκής, Πέτκας, Συνεσίου Γ., Ζιώγας, Διακαντώνης (55′ Φεσσάρας), Στρατής (67′ Μάρτιν), Ζερβός, Ντινώρης, Οικονόμου, Κατσαμούνδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments