Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Έμεινε στο 0-0 ο Ιάλυσος

Έμεινε στο 0-0 ο Ιάλυσος

0
Dodekanisos

Ένας κακός Ιάλυσος αλλά και ένας πολύ καλός Διαγόρας Βραχνέικων δεν επέτρεψαν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης να έχει κάποιο γκολ και έτσι μείνανε και οι δύο τους με την λευκή ισοπαλία 0-0. Οι Τριαντενοί θα παραμείνουν ως έχει πρώτοι στην βαθμολογία ανεξαρτήτου αποτελέσματος των υπολοίπων.

Καλύτερα ξεκίνησε το παιχνίδι ο Διαγόρας Βραχνέικων, που στα πρώτα 10 λεπτά είχε ήδη δύο φάσεις με Παπαδόπουλο και Δριμάλα. Ο Ιάλυσος δυσκολεύτηκε αρκετά να κυκλοφορήσει με ηρεμία την μπάλα και να αξιοποιήσει την κατοχή που διέθετε. Από το 20ο λεπτό και έπειτα πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, χωρίς όμως να καταφέρει να φθάσει σε κάποιο τέρμα.
Στο δεύτερο μέρος είδαμε και πάλι τους γηπεδούχους να έχουν την πρώτη καλή στιγμή αλλά και να είναι πιο πειστικοί στον αγωνιστικό χώρο. Ο Καταβάτης ήταν αυτός που θέλησε να σκοράρει, όμως ο Ανδρούτσος είπε ξανά «όχι».Η καλή στιγμή που θα έχει να θυμάται ο Ιάλυσος ήταν στο 86′ με τον Στεφανίδη να πιάνει ένα σουτ από καλή θέση, όμως ο Μπαμπούνης απέκρουσε για να κρατήσει το 0-0 μέχρι και το τέλος.

Οι συνθέσεις:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΙΚΩΝ: Μπαμπούνης, Δριμάλας, Γκέγκα, Ρίλντι, Α. Τρίγκας, Ν. Τρίγκας (87′ Λίπι), Καλλιτσουνάκης, Παπαδόπουλος, Τσιριγώτης, Γεωργαντόπουλος, Καταβάτης
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Κόλα, Λαμίν (56′ Γεωργίου), Μακρυδημήτρης, Τσούπρος, Αθανασίου, Ρεκλείτης, Ντα Σίλβα, Βελλίνης, Περογαμβράκης, Δελαπόρτας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments