Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Έμεινε και πάλι με τις εντυπώσεις…

Έμεινε και πάλι με τις εντυπώσεις…

0
diagoras sentra
Dodekanisos

Ανταπόκριση: Αλέκος Κελόγλου

Κέρδισε τις εντυπώσεις όχι όμως έστω ένα βαθμό κέρδισε ο Διαγόρας στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Λαυρίου. Οι «κυανέρυθροι» έχασαν και πάλι, αυτή τη φορά με 2 – 0 και παρέμειναν χωρίς βαθμό στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του Περιφερειακού πρωταθλήματος (9ος όμιλος). Σε ένα ακόμα παιχνίδι πάντως οι παίκτες του Πέτρου Ρουτζιέρη ήταν μαχητικοί και παθιασμένοι αλλά και πάλι προδόθηκαν από τα λάθη απειρίας.
Στο 47’ ο Παράσχος έκανε τη σέντρα. Ο Κετσές έβαλε το πόδι για να διώξει και η μπάλα πήρε ύψος. Ο Γιακοπύμαρος βγήκε από την εστία του αλλά υπολόγισε λάθος και ο Βελετάκος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0.
Στο 87’ ο Παράσχος πέρασε δυο αντιπάλους και έκανε μια σέντρα …λουκούμι για τον Τζόλη ο οποίος με κοντινό δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0.
Σημειώνεται ότι οι γηπεδούχοι είχαν και ένα δοκάρι (κάθετο) μετά από ένα σουτ του Βελετάκου στο 13’.
Καλή ήταν η διαιτησία του κ. Κουντουριώτη από τον Σύνδεσμο της Δυτικής Αττικής.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Βαφειάδης Θεοφάνης (58’ λ.τ. Τσοπανάκης), Ζάγκος, Βαφειάδης Σωκράτης, Μπεργιάνης, Κωστάκης (80’ Μούργος), Παράσχος, Α. Γιαχάεβ, Τζόλης, Βελετάκος, Β. Γιαχάεβ (83’ Παππάς)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Γιακούμαρος, Πατούχος, Κενενούνης, Λάππας (61’ Καραγιάννης), Κετσές, Καραγεωργίου, Μπαούρης, Μαριετάκης, Μπάρδης, Επιφάνης, Φλεβάρης (85’ Κωνσταντινίδης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments