Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έμεινε η ΑΕ Κως με χατ τρικ του Χατζηφούντα

Έμεινε η ΑΕ Κως με χατ τρικ του Χατζηφούντα

0
Dodekanisos

Στο στάδιο Ανταγόρας γράφτηκε ο επίλογος του σεναρίου του υποβιβασμού στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Η ΑΕ Κως που βουλευόταν και με ισοπαλία επικράτησε με 3 – 2 του Απόλλωνα Καλυθιών και ουσιαστικά έστειλε τον Διγενή στη Β’ Κατηγορία Δωδεκανήσου.
Χατ τρικ για τους “βυσσινί” πέτυχε ο Μανώλης Χατζηφούντας ο οποίος ήταν και το πρόσωπο της αναμέτρησης. Το σκορ άνοιξε στο 15′ ο Χατζηκοσμάς με πλασέ έξω από την μεγάλη περιοχή (0 – 1). Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 18′ με κεφαλιά του Χατζηφούντα (1 – 1) και στο 28′ ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 2 – 1 δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους και λίγο πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου έκανε το 3 – 1. Το τελικό 3 – 2 διαμόρφωσε ο Χατζηκοσμάς με ένα εντυπωσιακό πλασέ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Φεαγκιαδάκης (Πατσιαούρας, Δημόπουλος)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
Α.Ε Κως: Δημητρίεβιτς, Νυστάζος (48’ Πηλιγκός), Κεφαλιανός Μ., Κουρζής, Ζαίμι, Τρικοίλης, Χατζηφούντας, Βασιλειάδης (55’ Κούτσικας), Οχτάρας, Χιούσι, Κεφαλιανός Γ.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ: Ορφανός, Διακουράκης, Σαββούλης, Φυλακούρης, Φωτεινής, Χατζηκοσμάς, Περιστερόπουλος, Κούφαλης (46’ Ροδίτης), Ιντρίζι, Καμπούρης, Κόρζα (41’ Νεραντζάκης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments