Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έμειναν στο “Χ” στο Παραδείσι

Έμειναν στο “Χ” στο Παραδείσι

0
Dodekanisos

Τους βαθμούς μοιράστηκαν Κλεάνθης και Αστέρας Π. καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Παραδείσι για την 15η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι καθόλη τη διάρκεια δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Τελικά τη λύση έδωσε ο Γκινής στο 35΄ αφού με κεφαλιά μετά από σέντρα τυ Αλεξανδρίδη έκανε το 1-0.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55΄ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Κυπριώτη από κοντά. Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες αλλά το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε. Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Μπαούρη στο 44΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Τσοπανάκης (Μαυρουδής, Σταυρούλιας)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Καστανάκης, Κρομμύδας, Μπαούρης, Λερογιάννης, Γιαννίκος, Πλύγκος (46΄ Γιατσιάτσος), Καρίκης, Μαριάς (20΄ λ.τρ. Πελέκης), Ποζατζίδης, Αλεξανδρίδης, Γκινής
ΑΣΤΕΡΑΣ Π.: Ροδανάκης, Λικομέτι (67΄ Κυρίτσης), Παγκράτης (61΄ Καλαγρής), Κυπριώτης, Φελεσάκης, Καρύδης, Ισκάς, Χαριτάκης, Μπάρδης (74΄ Αποστολάτος), Λολάκης, Πάπα

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments