Αρχική Videos Έμειναν χωρίς αναισθησιολόγο στη Λέρο ελέω …εμβολίου!

Έμειναν χωρίς αναισθησιολόγο στη Λέρο ελέω …εμβολίου!

0

Καλά κρατούν τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία της Ελλάδας. Άλλο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Λέρος όπου το νοσοκομείο έμεινε χωρίς αναισθησιολόγο. Σε ανακοίνωση μάλιστα που εξέδωσε η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών αναφέρει τα εξής:
«Ένα ολόκληρο νησί, μαζί και η Πάτμος, οι Λειψοί και το Αγαθονήσι, μαζί με τους χιλιάδες επισκέπτες που βρίσκονται αυτή την περίοδο στην περιοχή βρίσκονται στο έλεος της τύχης. Επείγουσες διασωληνώσεις, επείγοντα χειρουργεία, διακομιδές βαρέως πασχόντων βρίσκονται κυριολεκτικά στον αέρα. Ενώ γνώριζαν εκ των προτέρων ότι ένας εκ των δύο Αναισθησιολόγων βγαίνει σε αναστολή λόγω μη εμβολιασμού και ο άλλος συνάδελφος θα λάμβανε την κανονική του άδεια, δεν φρόντισαν να υπάρξει λύση στο πρόβλημα».

Επίσης προσθέτουν πως «η κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας προτιμά να μην υπάρχει καθόλου Αναισθησιολόγος στο νοσοκομείο παρά να εργάζεται η συνάδελφος και να προσφέρει τις υπηρεσίες της, πολλώ δε μάλλον που έχει περίτρανα αποδειχτεί ότι και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν και δεν υπάρχει κανένας επιστημονικός λόγος να παραμένουν σε αναστολή χιλιάδες συνάδελφοί μας. Απαιτούμε άμεσα η διοίκηση του νοσοκομείου Λέρου, η διοίκηση της 2 ης ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας να λύσουν άμεσα το ζήτημα».
«Να επιστρέψει άμεσα στην εργασία της η συνάδελφος Αναισθησιολόγος, όπως και όλοι οι συνάδελφοι που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η ΟΕΝΓΕ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments