Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Ελπίζουμε η νέα διοίκηση να εγκαινιάσει το νέο γήπεδο”

“Ελπίζουμε η νέα διοίκηση να εγκαινιάσει το νέο γήπεδο”

0
Dodekanisos

Από τον Κλεόβουλο Λίνδο πήραμε την παρακάτω ανακοίνωση:
“To Δ.Σ. του Κλεόβουλου Λίνδου θέλει να δώσει συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή για την έως τώρα προσπάθεια στο πρωτάθλημα και εκφράζει δημόσια τη  πλήρη στήριξη για τη συνέχεια. Στην τελευταία αγωνιστική στο παιχνίδι με τον Αρη ευχόμαστε να γίνει ένα παιχνίδι το οποίο οι φίλαθλοι θα το χαρούν και  ευχόμαστε η καλύτερη ομάδα να πάρει του βαθμούς που χρειάζεται. Θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας τους οποίους στεναχωρήσαμε στο χθεσινό αγώνα αλλά τους θυμίζουμε ότι ο Κλεόβουλος Λίνδου δεν ασχολείται ούτε με αρτοποιεία ούτε με οινομαγειρεία αλλά μόνο με το ποδόσφαιρο.

  Ακόμη θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους υπεύθυνους των ακαδημιών Καραγιάνη Δημήτρη και Σταματέλλο Φίλιπ , στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές των ακαδημιών και συγκεκριμένα στην ομάδα Κ-16 για την νίκη με τον Αστέρα Παστίδας και είμαστε περήφανοι για αυτούς. Να θυμίσουμε ότι στον πρώτο γύρο με την συγκεκριμένη ομάδα ένας προπονητής δημιούργησε προβλήματα και ενστάσεις με αποτέλεσμα το παιχνίδι να κριθεί στα χαρτιά.

Ο ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ ΛΙΝΔΟΥ είναι μια ομάδα η οποία σε όλα τα τμήματα τζούνιορ,Κ-8, Κ-12, Κ-16 και ανδρική ομάδα έχοντας τον ίδιο προπονητή εκτός από το ποδόσφαιρο διδάσκει ήθος και ποδοσφαιρική άμυλα.

Θέλουμε ως χωριό και ομάδα και ώ πρόεδρος του ΔΣ προσωπικά  να ευχαριστήσουμε τον περιφερειάρχη Χατζημάρκο Γεώργιο , τον ανιπερειφερειάρχη Νικολή Νίκο και όποιον συνέβαλε για να ηλεκτροφωτιστεί το γήπεδο της Λίνδου και είμαστε περήφανοι ότι εκτος από το γήπεδο της Λίνδου συνεχίζονται και σε πολλά άλλα γήπεδα τα έργα. Επειδή στο επόμενο διάστημα θα προκηρυχθούν εκλογές για νέο ΔΣ της ομάδας μας ευχόμαστε και ελπίζουμε η νέα διοίκηση να εγκαινιάσει το νέο γήπεδο. Ευχόμαστε στις ομάδες που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα που δεν έχουν τελειώσει οι αγώνες τους  καλές επιτυχίες υπομονή και καλό Πάσχα”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments