Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Μπαντής: “Ελπίζω ότι θα επικρατήσει η λογική!” (audio)

Μπαντής: “Ελπίζω ότι θα επικρατήσει η λογική!” (audio)

0
Dodekanisos

Την ελπίδα ότι θα επικρατήσει η λογική στην Ελληνική κυβέρνηση και θα δοθεί το δικαίωμα να ξεκινήσουν η Super League 2 και η Football League, εξέφρασε με δηλώσεις του στην αθλητική εκπομπή του Δημήτρη Δραγάτη στο ραδιόφωνο του SKY RODOS 100.8 ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών Γιώργος Μπαντής. Ο ίδιος μεταξύ άλλων τόνισε τα ακόλουθα:

“”Θεωρώ ότι η απόφαση δεν έχει να κάνει τόσο με τους λοιμωξιολόγους οι οποίοι απλά δίνουν ένα πρωτόκολλο. Εμείς δεν μπορούμε να κατανοήσουμε εμείς γιατί αυτό το πρωτόκολλο ισχύει μόνο για τη Super League 1 και όχι και για τις υπόλοιπες επαγγελματικές κατηγορίες. Αφού θα τηρηθεί το ίδιο πρωτόκολλο ποιός ο λόγος οι μισοί να παίζουν και οι άλλοι μισοί όχι;. Μιλάω με συναδέλφους μου στο εξωτερικό και δυστυχώς …μας δείχνουν με το δάκτυλο και αυτό είναι αρνητικό. Μια χώρα που το περασμένο Μάρτιο μας επαινούσαν για την καλή αντιμετώπιση, φθάσαμε στο σημείο να μας δείχνουν τώρα με το δάκτυλο ως η μοναδική χώρα στην Ευρώπη που δεν παίζουν οι δυο επαγγελματικές κατηγορίες και παίζει μόνο η μία. Όταν ένας κλάδος μπορεί να λειτουργήσει με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διασφαλίζοντας τη μη μετάδοση του κορωνοϊού νομίζω ότι …θα πρέπει να λειτουργήσει”.

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Σύψα, είπε:
“Ο κ. Σύψας είπε ότι δεν υπάρχει σχετικό αίτημα της Λίγκας. Όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Και εμείς σαν Πανελλήνιος Σύνδεσμος κάναμε επίσημο αίτημα στις 2 του μήνα και μετά στις 15 κάναμε ένα νέο αίτημα κοινό μαζί με τη Super League 1 και την super League 2. ίσως δεν έχει φθάσει ακόμα στην επιτροπή αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το γνωρίζω. Αυτό που γνωρίζουμε εμείς είναι ότι το αίτημα μας είναι υπό εξέταση. Άλλο να είναι υπό εξέταση και άλλο να μην υπάρχει”.

Ο κ. Μπαντής πρόσθεσε μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:
“Μπορώ να πω ότι οι δηλώσεις του κ. Σύψα μου έδωσαν το δικαίωμα να τις ακούσω με καλή διάθεση. Δεν θα κρίνω όμως μια προσωπική τοποθέτηση που πιστεύω ότι ήταν τα λόγια του. Όλη η Ελλάδα γνωρίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δυο επαγγελματικές κατηγορίες και όλοι ξέρουν ότι έχουν γίνει τα αιτήματα. Τώρα γιατί καθυστερεί τόσο πολύ μας προβληματίζει και εμάς”.
Ακούστε στο video ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Μπαντής.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments