Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθεροι Ξανά: “Κυβέρνηση πρόδηλα σε πτώση”

Ελεύθεροι Ξανά: “Κυβέρνηση πρόδηλα σε πτώση”

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, εξέδωσε η Κίνηση Ελεύθερων Πολιτών “Ελεύθεροι Ξανά”. Αναλυτικά:

“Ακούσαμε τις παραληρηματικές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου σχετικά με την στρατηγική που ακολουθεί η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.
Να τονίσουμε στη νυν κυβέρνηση, πως δυναμικό χαρακτήρα οφείλει να έχει το Εθνικό Σύστημα Υγείας για την αντιμετώπιση κάθε ασθένειας. Όσο υπάρχουν εμμονικοί που διοικούν επενδύοντας σε μία και μόνο φαινομενικά αλλά αποδεδειγμενα αποτυχημένη λύση, αυτή του καθολικού εμβολιασμού, κάθε ασθένεια θα βρίσκει πρόσφορο έδαφος εξάπλωσης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επενδύει αναίσχυντα σε μία στρατηγική στοχοποίησης και πάλι των πολιτών, ενώ γνωρίζει άριστα πως καθήκον της Πολιτείας, είναι οι βέλτιστες δυνατές δημόσιες παροχές υγείας.

Η δε φράση που αναφέρει ότι η άρνηση εμβολιασμού είναι πράξη δυνάμει αυτοκτονική και συνάμα ζημιογόνα και ανεύθυνη κοινωνικά, ταιριάζει απόλυτα στη στρατηγική που εφαρμόζεται από την ίδια την κυβέρνηση σε κάθε αντιμετώπιση κρίσης.

Η επένδυση στο διχασμό, τη στοχοποίηση και η καλλιέργεια του κοινωνικού κανιβαλισμού είναι όχι απλά ανεύθυνη, μα άκρως επικίνδυνη. Το εθνικό σύστημα υγείας έχει ανάγκη από υγειονομικό προσωπικό και εκείνοι περιθωριοποιούν χιλιάδες εργαζόμενους στον τομέα της υγείας. Άμεσα απαιτείται η επιστροφή στα καθήκοντα τους.

Βλέπουμε λοιπόν την κυβέρνηση να συνεχίζει με ακόμη μεγαλύτερη ένταση τις κραυγές απόγνωσης, ενώ έρχεται αντιμέτωπη με τα τραγικά της λάθη, τα οποία για μία ακόμη φορά πληρώνει ο Έλληνας πολίτης.
Κυβέρνηση πρόδηλα σε πτώση.
Στοιχεία Επικοινωνίας:
www.eleutheroixana.gr
deltiatypou@eleutheroixana.gr
Εκπρόσωπος Τύπου: Μάντυ Σεβαστού

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments