Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έλειπε μόνο το γκολ από τα Κοσκινού

Έλειπε μόνο το γκολ από τα Κοσκινού

0
Dodekanisos

Γράφει ο Ηλίας Λοίζος

Το γκολ ήταν το μοναδικό που έλειψε από την φιλική αναμέτρηση του Διγενή με τον Ευκλή Σορωνής που έγινε στο γήπεδο του Κοσκινού και τελείωσε ισόπαλη χωρίς τέρματα. Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με τη μπάλα στη μεγαλύτερη διάρκεια να πηγαίνει πάνω – κάτω, ιδιαίτερα στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου όπου ο Ευκλής ξεκίνησε αρκετά καλά αλλά στη συνέχεια ισορρόπησε ο Διγενής. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του παιχνιδιού, πίεσαν τους αντιπάλους τους και κατάφεραν στο 63′ να κερδίσουν πέναλτι (χέρι αμυνόμενου) το οποίο όμως δεν μπόρεσαν να το αξιοποιήσουν διότι ο Μακαρούνας απόκρουσε την εκτέλεση του Λόη.

Σε γενικές γραμμές, ο Διγενής είχε αρκετές τελικές για να σκοράρει χωρίς όμως να τα καταφέρει. Και ο Ευκλής όμως από τη δική του πλευρά βρήκε αρκετές φορές με αξιώσεις μπροστά αλλά είχε θέμα στην τελική του προσπάθεια.

Το παιχνίδι διαιτήτυσε ο Πλάτσης (Σαρρής, Κυριακίδης)

ΔΙΓΕΝΗΣ: Μανωλάγκας, Κώτης, Γιουλβωανίδης, Παπασταμάτης, Μοσχής, Χατζηνικόλας, Μοσκιού, Πατσιαούρας, Πελαρδής, Λόης, Διακάκης (Έπαιξαν και οι Μολόχας, Καντής, Αναστασάκης, Κατσούλης, Γρύλλης, Δραμουντανής, Σταματούλας, Κουλουριώτης, Σταυλάς)
ΕΥΚΛΗΣ: Χατζηευλευθερίου. Συρίμης, Χαριτάκης, Λαός, Καμπούρης, Μπερετούλης, Λαθούρης, Λόσε, Μαραγκουδάκης, Λυριστής, Παλάζης (Έπαιξαν και οι Μακαρούνας, Γιούντιτσε, Σαχόλι, Τομάζος, Λαππάκης, Παπαιωάννου)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments