Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ελεγ”Χ”ος κέντρου…

Ελεγ”Χ”ος κέντρου…

0
19
Dodekanisos

Ένα καθαρά παιχνίδι κέντρου έγινε σήμερα στα Κοσκινού ανάμεσα στον ΑΣ Χάλκης και τον ΑΟ Βαθύ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Οι δύο ομάδες έπαιξαν συντηρητικά. Ο γηπεδούχος ΑΣ Χάλκης ξεκίνησε μουδιασμένα, ενώ η φιλοξενούμενη ομάδα προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να πετύχει τέρμα.
35΄: Ο Τσιαντούλας εκτέλεσε φάουλ, ο τερματοφύλακας απέκρουσε δύσκολα και στην επιστροφή από το μισό μέτρο αλλά σε πολύ πλάγια θέση ο Πανούσης έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι.
45΄: Βολίδα του Τσιαντούλα η μπάλα στο κάθετο δοκάρι
85΄: Ο Μποϊλής με κοντινό σουτ πέτυχε το 0-1
87′: Ο Πανούσης μετά από κάθετο γέμισμα του Ψαρά στην περιοχή και βλέποντας τον τερματοφύλακα πολύ έξω από την εστία του προσπάθησε με ανάποδο ψαλίδι να τον κρεμάσει. Με υπερένταση του τερματοφύλακα η μπάλα αποκρούστηκε με τα ακροδάχτυλα του και την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι και μετά έξω.
90΄: Σέντρα του Βασιλείου από αριστερά και με αριστερό σουτ σε πρώτο χρόνο μέσα από την περιοχή ισοφάρισε ο Πανούσης 1-1
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Ντάνι, Κουτσογούλας, Κωστίδης,Τσιαντούλας, Δράμης, Ψαράς, Νάρντι, Παπαστεργής, Βασιλείου, Καβουκλής, Πανούσης (Έπαιξαν και οι Παπαλαζάρου, Νίκανδρος και Χίου)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments