Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ελέγχει την πρωτιά…

Ελέγχει την πρωτιά…

0
foivos aera2
Dodekanisos

Την ευκαιρία να αυξήσει την βαθμολογική διαφορά από τους διώκτες του έχασε ο Φοίβος ο οποίος δεν μπόρεσε στο γήπεδο του να νικήσει τον ΑΕΡΑ. Το τελικό 0 – 0 ουσιαστικά δεν αφήνει ικανοποιημένη καμία από τις δυο ομάδες (ειδικά τους φιλοξενούμενους), οι οποίες ήθελαν πάση θυσία τη νίκη. Πάντως, Φοίβος παραμένει στην κορυφή της «ειδικής βαθμολογίας» και δείχνει να ελέγχει προς το παρών την …κούρσα προς την κατάκτηση του τίτλου.
Ο Φοίβος ξεκίνησε δυνατά και στο 7’ ο Ορφανίδης πάσαρε στον Γκινή ο οποίος έκανε πλασέ για να διώξει δύσκολα σε κόρνερ ο Δαρζέντας. Η ΑΕΡΑ ανέβασε την απόδοση της και στο 16’ ο Τριχιάς από την μικρή περιοχή έκανε το πλασέ αλλά ο Λουτριώτης κατάφερε να διώξει τη μπάλα. Δυο λεπτά αργότερα (στο 18’), ο Γαργάλης έκανε ένα δυνατό σουτ από καλό σημείο αλλά ο Λουτριώτης με εκτίναξη κατάφερε να αποκρούσει τη μπάλα.
Στο 70’ ο Αγγελόπουλος μπήκε από τα δεξιά μέσα στην περιοχή και έκανε το πλασέ στέλνοντας τη μπάλα να καταλήξει άουτ.
Στο 73’ ο Δελαπόρτας έκανε ατομική προσπάθεια και σούταρε άστοχα ενώ στο 79’ ο Θ. Λυριστής έμεινε μόνος του μέσα στην περιοχή και σούταρε, στέλνοντας όμως τη μπάλα να περάσει ελαφρώς δίπλα από το κάθετο δοκάρι (άουτ).
Στο 88’ ο Τζιβίλογλου έκανε το σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σταμάτης Αντωνάς και «βοηθοί» του οι Λάζος και Τσιγάρας.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΦΟΙΒΟΣ: Λουτριώτης, Τζαφέρης, Μπιλιάς (78’ Αθανασίου), Γεωργαντζιάς, Θεοδοσίου, Τζιβίλογλου, Αξιώτης, Γκινής, Ορφανίδης, Δελαπόρτας, Αγγελόπουλος
ΑΕΡΑ: Δαρζέντας, Γιαννακάκης, Δανάς, Γαργάλης, Κατσιδώνης, Παϊζάνος, Τσετιροκλής, Κανάτας, Τριχιάς (93’ Αμπαζάί), Λυριστής Μιχάλης (66’ Πλύγκος), Τσαγγάρης (30’ Λυριστής Θόδωρας)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments