Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Ελάτε να περάσουμε όμορφα!»

«Ελάτε να περάσουμε όμορφα!»

0
poseidonas mikroi
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή την σχολή ποδοσφαίρου που έχει υπό την ευθύνη του εξέδωσε ο Ποσειδώνας Καρπάθου καλώντας τους ενδιαφερόμενους να έρθουν για «να περάσουμε όμορφα». Αναλυτικά:
«Πωλητές ονείρων δεν θα γίνουμε ΠΟΤΕ
Χαμόγελα, παιχνίδι, διασκέδαση. Αυτά μπορούμε να υποσχεθούμε στους μικρούς μας φίλους και τους γονείς τους, αυτά μπορούμε να προσφέρουμε απλόχερα, για αυτά δεσμευόμαστε.
Ο Ποσειδώνας Καρπάθου καλεί τους νεαρούς αθλητές στην Σχολή Ποδοσφαίρου 2016-2017 με σκοπό να παίξουμε, να διασκεδάσουμε και να μάθουμε τα μυστικά του αθλήματος από αναγνωρισμένους και διπλωματούχους προπονητές (UEFA A, UEFA C) που στελεχώνουν τις μικρές ομάδες τους ΑΣΚ Ποσειδών.
Σκοπός μας δεν είναι να πουλήσουμε όνειρα και ελπίδες στους γονείς και τους νεαρούς αθλητές. Σκοπός μας δεν είναι να τους γεμίσουμε ψεύτικες ελπίδες για μεγάλες καριέρες, σε ένα σαθρό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Δεν πουλάμε καριέρες, αλλά είμαστε εδώ για να διδάξουμε τις αξίες του ερασιτεχνισμού και της ευγενούς άμιλλας.
Με συνεχόμενη και ανελλιπή παρουσία, η μοναδική ακαδημία στην Κάρπαθο με ομάδες ΟΛΩΝ των ηλικιών, είναι έτοιμη να υποδεχθεί τους μικρούς αθλητές για τη νέα σεζόν.
Σας περιμένουμε με μία μόνο δέσμευση. Θα περάσουμε όμορφα και ποδοσφαιρικά!».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments