Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Έλαμψε και πάλι ο Αστέρας!

Έλαμψε και πάλι ο Αστέρας!

0
Dodekanisos

Σημαντικό «διπλό» μέσα στην Καρδάμαινα σημείωσε ο Αστέρας Παστίδας κερδίζοντας την τοπική Δόξα με 1 – 0. Η ομάδα του Χρυσόστομου Χάσταλη πήρε ένα σπουδαίο «τρίποντο» που οπωσδήποτε θα της φανεί πολύτιμο στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Οι Παστιδενοί ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους και πιο ουσιαστικοί. Θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ από το πρώτο ημίχρονο, όταν στο 20’ ο Μικκιού έκανε ένα πολύ ωραίο σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μιαούδη. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φανούν πιο δραστήριοι και τα κατάφεραν ως ένα σημείο. Από το 60’ και μετά και πάλι οι φιλοξενούμενοι έδειξαν καλύτεροι. Στο 65’ κέρδισαν πέναλτι που εκτέλεσε ο Γιαννακόπουλος αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μιαούδη που απόκρουσε, ωστόσο στο 67’ πέτυχαν το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Μετά από κόρνερ του Πολυμένωφ, ο Μικκιού με ωραία κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0 – 1).

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παρχαρίδης (Κακουλίδης, Γιαμουζής)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΟΞΑ: Μιαούδης, Χατζηπαναγιώτης, Κάρλος, Μποϊλής(22′ λ.τ. Κόμπος), Χατζησεβαστός, Πης Β.(71′ Αρκούδας) , Ατσαλάκης, Χατζηαντωνίου, Καράλιαμης, Μαύρος (88′ Αλιάι), Πης Γ.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ: Ροδανάκης, Καλαϊτζίδης, Αποστολάτος, Αυγενικού, Γιαννακόπουλος, Μικκιού, Πολυμένωφ(70′ Λεωνίδου), Σιαναβέλης(75′ Αλαβάνος), Πλαγγέντης, Λιαμής(88′ Κορκίδας), Χατζηβαλσάμης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments